AKTUALO

NISSAN ĆE U DUBROVNIKU u idućih 90 dana ugostit čak 7000 gostiju iz cijelog svijeta!

Još jedna potvrda Lijepoj našoj: Dubrovnik i okolicu u naredna će tri mjeseca posjetiti više od 7000 gostiju japanskog proizvođača od čega čak 500 novinara
 Nissan

Premda se čak i grad Dubrovnik zabijelio pod snježnim pahuljama u aktualnom valu hladnoće, naš je Biser Jadrana u svojim hotelima i ostalim sadržajima upravo počeo ugošćavati čak 7000 gostiju iz cijelog svijeta u idućih 90 dana.

Razlog: započela je svjetska prezentacija nove generacije Micre, a Nissan je za lokaciju tog posebno važnog događaja odabrao jug Hrvatske. Što to znači za taj grad i okolicu po pitanju promocije u svijetu kao i naše zemlje ne treba posebno naglašavati, posebice iz razloga što se cijeli događaj odvija izvan ljetne turističke sezone koja je ionako krcata turistima. Tako ako primijetitite u vožnji okolicom Dubrovnika da oko vas zuje dosad neviđena vozila sa značkom Nissana, ne dvojite - to je nova Micra! Jer, Grad pod Srđom, središte je testnih vožnji za novinare nove generacije Nissanovog kultnog modela na kojima će sudjelovati više od 500 novinara iz cijelog svijeta - čak 484 europska novinara te 44 novinara iz najeminentnijih globalnih medija.

Nissan

Nissan na predstavljanje nove Micre dovodi i svoje velike flotne kupce, europske koncesionare i njihovo prodajno osoblje tako da će tijekom gotovo tri mjeseca, od 9. siječnja do 23. ožujka, ukupno više od 7000 gostiju imati prilike uvjeriti se u ljepote grada koji je zbog svoje bogate tradicije i jedinstvene arhitekture služio i kao kulisa za snimanje slavnih visokobudžetnih filmova i serijala kao što su "Ratovi zvijezda" ili "Igre prijestolja".

Nissan

Nissanovi gosti će biti smješteni u luksuznom resortu Dubrovački Vrtovi Sunca u Orašcu, udaljenom samo 11 kilometara od povijesne jezgre grada Dubrovnika, a stotinjak kilometara duge testne rute predviđaju posjet Starom gradu koji se nalazi na UNESCO-vom popisu Svjetske baštine, ali i najnovijoj hrvatskoj ACI marini u Slanom Veljko Barbieri.

Nissan

I to sve za upravljačem nove generacije Nissanove slavne Micre, modela koji se na europskom tržištu prodaje još od 1983. godine, a koji sada donosi revolucionarne promjene u samo srce B-segmenta. Potpuno nova Nissan Micra tehnološki je predvodnik i opremljena je brojnim inteligentnim sustavima za nadzor nad automobilom kakve obično nalazimo u skupljim automobilima, a sada su prvi put dostupni u Micri. No, nisu novi samo za Micru, već za cijeli segment. Među njima su Inteligentno ispravljanje putanje, sigurnosni sustav koji blagim korekcijama prema potrebi Micru vraća na pravu putanju. Nadalje, Nissanov hvaljeni inteligentni Around View Monitor sustav kamera i inteligentno automatsko kočenje jamstvo su da je nova Micra jedan od najsigurnijih gradskih automobila.

Nissan

Osim što je duža, šira i niža nego ikad prije pa nudi izrazito prostran kokpit izrađen od visokokvalitetnih materijala s najboljom vozačkom poziciju među konkurentima, nova Micra je također i izvrsna u vožnji. I to zahvaljujući preciznom balansu između agilnosti, sigurnosti i uzbuđenja u vožnji koje pruža predvidljivo i samouvjereno ponašanje na cesti što podupiru i tri moderna, ekonomična downsize motora.

Nissan

I na kraju, zahvaljujući upečatljivom dizjanu i dinamičnim, ateletskim proporcijama, novu Micru užitak je gledati, baš kao i grad Dubrovnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:59