NEMA ZIME

VIDEO: TRACK-N-GO sustav kao stvoren za Liku i Gorski kotar zimi

S ovim izumom poželjet ćete da zima traje cijelu godinu
 Youtube screenshot

Inovativni Track-n-go sustav vam omogućava da pretvorite bilo koji standardni SUV u nezaustavljivi stroj za probijanje kroz snijeg, a patentiran je u Sjedinjenim Državama.

U kompaniji naglašavaju kako je riječ o prvom sustavu koji se može ugraditi dok su na autu obični kotači, a sama instalacija traje manje od petnaestak minuta. Izrađena od čelika i aluminija, ova oprema uvelike olakšava kretanje po inače neprohodnim snježnim putevima.

Ipak, ima određene nedostatke, poput težine od čak 680 kilograma, a uz to se ne preporučuje uporaba na tvrdim podlogama više od 16 kilometara.

Jednom kad se namontiraju, maksimalna brzina vožnje sa njima iznosi 60 km/h. Uz to, treba napomenuti da im je cijena paprenih 25 tisuća dolara preko bare.

---

Kako bismo novi Autoklub.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Autoklub.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr/autoklub.

Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 14:54