ZVIJZEDA FILMA

FOTO: BMW 323iS iz filma "Prebrzi i prežestoki" ne može pronaći novog vlasnika

Unatoč statusu "zvijezde" u nastavku popularnog filma i dobrom stanju, ovaj BMW nije prodan na aukciji u Louisvilleu prošli tjedan. Jedan od razloga, uz stari automatski mjenjač svakako je i cijena...
 Mecum

Za fanove nastavaka filmova Fast & Furious modeli koji se pojavljuju u filmovima imaju posebno značenje i naravno veću cijenu. Ipak, ovaj primjerak koji se pojavio u drugom nastavku "Prebrzi i prežestoki" nije uspio pronaći novog vlasnika na nedavno održanoj aukciji. Riječ je o modificiranom BMW-u 323iS iz 1999. godine. Ako ga ne prepoznajete, riječ je o modelu koji je sudjelovao u sudaru prilikom natjeravanja po autocesti, ali ovaj primjerak je jedan od tri identična koja su korištena za potrebe snimanja.

Foto: Mecum

Producenti filma napominju kako ovaj nije sudjelovao u nesreći. Ipak, unatoč statusu "zvijezde" u nastavku popularnog filma i dobrom stanju, ovaj BMW nije prodan na aukciji u Louisvilleu prošli tjedan. Jedan od razloga, uz stari automatski mjenjač svakako je i cijena. Naime, najviša ponuda iznosila je 15 tisuća dolara, no sadašnji vlasnik odlučio je kako je taj iznos premali, pa je automobil ostao u njegovom vlasništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 04:25