TUNING

FOTO: Ruski tuner TopCar napucao GLE 350d

Iako zvuči nevjerojatno, za vanjski izgled kupci moraju nadoplatiti čak 30 tisuća eura, pa je cijena dosegla razinu AMG modela
 TopCar

Tuning kuća TopCar nalazi se u Moskvi, a specijalizirani su za uređivanje četiri marke: Porschea, Mercedesa, Rangea Rovera i BMW-a. Ovaj projekt vezan je uz Mercedes GLE 350d. TopCar veliku pozornost uvijek daje vanjskom izgledu, a to nisu propustili napraviti niti ovaj put. Unutrašnjost je izmijenjena i personalizirana, a najviše je ipak promjena na karoseriji. Poznati Inferno paket vanjštine ističe se agresivnim dodacima, mnoštvom karbona, širim blatobranima i karbonskim difuzorom.

Foto: TopCar

Samo spomenuti vanjski paket potencijalnog kupca će stajati čak 20 tisuća eura. Uz to, za Lumma 22-inčne naplatke treba nadoplatiti još 6 tisuća eura, a oni koji žele 23-inčne ADV1 naplatke trebat će izdvojiti 10 tisuća eura. Iako se čini prilično suludim, pogotovo kad se uzme u obzir da cijena ovakvog TopCar Mercedesa G350d iznosi između 105-115 tisuća eura prije poreza što je zapravo u rangu s cijenom GLE 63 AMG (oko 120 tisuća eura prije poreza), sigurni smo kako će naći kupce u Rusiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:10