NOVITEC ESTESO

FOTO: TUNIRANI MASERATI LEVANTE sa 494 KS i novim paketom vanjštine širi je i od Hummera H2!

Ovaj Levante na steroidima do stotke juri za 4,8 sekundi, dok maksimalna brzina iznosi 274 km/h.
 Novitec

Njemačka tuning kuća Novitec pozabavila se talijanskim SUV-om Maseratijem Levante. Kao što se može vidjeti iz slika, odlučili su ugraditi agresivni paket vanjštine kojim će se vlasnici isticati gdje god se pojave. Kodnog imena Novitec Esteso, ovaj nabildani Levante ima proširenu karoseriju koja ga čini gotovo 13 centimetara širim od serijskog modela. Ukupna širina sada iznosi čak 2,10 m.

Foto: Novitec

To ovog monstruma čini širim od primjerice Hummera H2. Za potpuni dojam ugrađeni su 22-inčni naplatci koji se mogu dobiti u mat crnoj ili srebrnoj boji, dok je za agresivniji dojam Esteso i spušten. Na karoseriji se može naći i obilje karbonskih dijelova. Prednji karbonski dodatak na braniku mogao bi doduše zadavati glavobolju vlasnicima prilikom prelaska preko prepreka i ležećih policajaca. Moramo priznati kako je mat plava boja uistinu impresivno i odlično mu stoji.

Da ne bi sve ostalo samo na vanjskom dojmu, 3,0-litreni twin turbo V6 motor pojačan je na 494 KS. To mu omogućava ubrzanje do stotke za 4,8 sekundi, uz maksimalnih 274 km/h. Ovako tuniran Levante izgleda odlično, međutim postavlja se pitanje ima li smisla tuniranje i spuštanje ovakvog SUV-a?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 00:47