FOTO, VIDEO

MONSTRUOZNI MERCEDES G500 4X4 od 800 KS sa sirenama, terenskim gumama i crnom maskirnom folijom spreman je za svaki pothvat!

Riječ je o novom projektu Jona Olssona, Gumballera, Youtubera i skijaša koji je i inače poznat po ludim preradama svojih automobila, pa je tako dosad u vlasništvu imao modele poput proširenog Rolls Roycea, nekoliko Lamborghinija sa skijaškim kutijama na krovu, proširenog Audija RS6...
 Youtube screenshot

Fanovi Jona Olssona i njegovih ludih tuning projekata jučer su s nestrpljenjem čekali video u kojem je napokon prikazan posljednji u nizu projekata ovog Youtubera. Ovaj put odlučio je preraditi Mercedes G500 4X42 koji je već sam po sebi impresivan, no Jon i ekipa iz Absolute Motorsa koja je bila zadužena za razvoj ovog projekta i realizaciju njegovih ideja učinila ga je još posebnijim.

Foto: Jon Olsson

Prije svega, snaga 4,0-litrenog V8 twin-turbo motora pojačana je na čak 800 KS! Uz to, ugrađene su i posebne terenske gume BF Goodrich T/A 37X12.50 R18. Dečki su odmah odlučili testirati ovu mrcinu po neprohodnom terenu, a za prolaske kroz duboku vodu ovaj Mercedes opremljen je Brabusovim .................. (dihalicama). Uz to, tu je i mnoštvo dodatne opreme poput gromoglasnih sirena, policijskih led svjetala i dodatnih reflektora na krovu na kojem se nalaze i dodatni kanistri s gorivom i rezervna guma. Za potpuni dojam cijeli automobil obučen je u crnu maskirnu foliju. U svakom slučaju, ovaj monstrum bit će prava pojava gdje god da se pojavi. Zanimljivo je da Jon živi u Monaku pa bi mu parkiranje moglo zadavati glavobolje jer ne postoji garaža u koju ovaj monstrum može ući. Ipak, objasnio je kako je taj problem rješio tako da što će automobil ostavljati pred lokalnim hotelom koji će mu to masno naplaćivati...Pogledajte kako izgleda ovaj monstrum u akciji:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:11