USKORO DOLAZI I PAKET VANJŠTINE

NAJPOŽELJNIJI KARAVAN NA TRŽIŠTU DOBIO PRVU DOZU STEROIDA: uz pomoć ABT-a Audi RS6 sada broji 700 KS!

 
 ABT

Po mnogima najpoželjniji karavan na tržištu, novi Audi RS6 – dobio je „dozu steroida” od strane tuning kuće ABT. Podsjetimo, ovaj svestrani karavan ispod poklopca skriva 4,0-litreni twin-turbo V8 motor koji broji 600 KS i 800 Nm okretnog momenta, no čini se kako nekima to nije dovoljno. Tu u igru uskače spomenuta njemačka tuning kuća koja nudi „Stage 1”, odnosno optimizaciju motora uz koju snaga raste na 700 KS i 880 Nm okretnog momenta!

Foto: ABT

Pritom oznaka „Stage 1” označava da je riječ o tek prvoj „postaji”, budući da ovaj motor ima potencijala za mnogo više (spominje se preko 800 KS).

ABT

Vizualno je automobil ostao isti (zasad), a nude se tek novi ABT naplaci crne boje koji posebno dobro idu uz sjajno crnu boju karoserije u kakvu je lakiran prvi ABT-ov primjerak. A kada pišemo „zasad”, to i mislimo, budući da u ABT-u uskoro pripremaju i još luđu verziju s kompletnim paketom koji uključuje proširenja karoserije, karbonske dodatke, nove naplatke i vjerojatno još više snage. Prve skice već su objavljene, a mi ne možemo dočekati službenu premijeru koja se očekuje za nekoliko mjeseci...

ABT

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 09:18