20 GODINA GRAN TURISMA

VIDEO: NOVI NASTAVAK KULTNE igrice Gran Turismo Sport stiže idući tjedan, pogledajte što vas očekuje!

Igrači dugoočekivanog novog nastavka Gran Turisma moći će se naći za upravljačem 162 različita modela, a na raspolaganju će biti i 40 staza, uključujući kultni Nürburgring. Cijena u SAD-u iznosi 60 dolara
 Gran Turismo

Ove godine Gran Turismo slavi 20 godina postojanja, a uz to svi zaljubljenici u ovu igricu s nestrpljenjem čekaju dugoočekivani novi nastavak pod nazivom Gran Turismo Sport. Dolazak na tržište najavljen je za 18. listopada, a mi donosimo prve detalje koji su zasad dostupni. Igrači Gran Turisma Sport moći će se naći za upravljačem 162 različita modela koji su podijeljeni u kateogrije (npr. kateogrija N odnosi se na serijske automobile, kategorija X na koncepte itd.).

Foto: Gran Turismo

Mnogi već sada proizvođaču predbacuju kako konkurentske igrice poput Forze imaju mnogo više modela na raspolaganju, no sigurni smo kako su se u Gran Turismu pobrinuli da sve modele dovedu do savršenstva kada su u pitanju dizajniranje i "vozne karakterisitike". Upravo zbog toga Gran Turismo broji milijune fanova diljem svijeta koji s nestrpljenjem čekaju spoemuti datum kada će moći nabaviti svoju omiljenu automobilsku računalnu igru. Uz to, neki spominju kako je moguće da će s vremenom dolaziti i ažuriranja igrice s kojim će igračima na raspolaganju biti i neki novi modeli. Za one koji su nestrpljivi, video u kojem su detaljno prikazani dostupni automobili već je objavljen:

Još jedna novost je i debi Porschea, marke koja dosad nije bila dostupna, a sada će u novom nastavku igrači moći "isprobati" modele poput Caymana GT4 Clubsport. Na raspolaganju će biti i 40 različitih staza, uključujući Suzuku, Willow Springs te kultni Nürburgring. Za potpuni dojam pobrinut će se 4K tehnologija. Prvi nastavak popularne igrice na tržištu se pojavio 1997. godine te od tada Gran Turismo postavlja standarde kada su u pitanju automobilske igrice. U svakom slučaju, s nestrpljenjem čekamo novi nastavak koji će se od 18. listopada moći naručiti po cijeni od 60 dolara, a dotad pogledajte posljednji trailer:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:43