GUMBALL 3000

VIDEO: Pogledajte film o ovogodišnjem Gumballu 3000 i detalje rute za iduću godinu!

Uz 27-minutni video s ovogodišnjeg izdanja Gumballa, donosimo i pregled gradova koje će Gumballeri posjetiti iduće godine na možda i najluđoj ruti dosad!
 Crospotter13 Youtube

Gumball 3000, najekskluzivniji reli na svijetu ljetos se zaustavio i u našem Dubrovniku. Karavanu od 150 sportskih i luksuznih automobila naš je suradnik pratio od Zagreba do Mykonosa, a sada možete pogledati njegov 27-minutni video koji prati to putovanje. Uživajte u ludim autima, driftanju, turiranju i vožnji po cestama Hrvatske, Crne Gore, Albanije te Grčke:

Osim toga, otkrili smo detalje rute za iduću godinu. Već otprije je poznato da će ruta ići od Londona do Tokija (da, dobro ste pročitali- do Tokija!), no mi smo na temelju pozivnica koje su ovih dana dobili "veterani" Gumballa i podijlili ih na društvenim mrežama otkrili detaljnu rutu koja je prilično zanimljiva. Naime, nakon starta u Londonu sudionici kreću prema Parizu, a noćenje će odraditi u Chantillyju, gradiću pored francuske prijestolnice. Nakon toga kreće se prema prijestolnici mode- Milanu gdje će Gumballeri noćiti prije polaska u Bolognu gdje će svi automobili biti ukrcani na avion! Avion slijeće u Osaku, nakon čega slijedi vožnja do Kyota. Sljedeća stanica na ovoj ludoj ruti je planina Fuji, a sve završava u Tokiju! Dakle, 20. izdanje bit će možda i najluđe do sada (barem kada je u pitanju ruta, logistika itd.), a cijena za ulazak sigurno će biti paprena. Naime, za ovogodišnje izdanje Gumballeri su morali izvojiti 40 tisuća eura, a iduće godine će u cijeni biti i prijevoz avionom pa bi startnina mogla biti debelo iznad 50 tisuća eura...

Imgrum

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:19