TUNING

ZELENI MONSTRUM: PROŠIRENA PANAMERA SPORT TURISMO Grand GT od 640 KS i 900 Nm okretnog momenta stotku hvata za 3,4 sekunde!

 
 TechArt

Tuning kuće posebno vole salon automobila u Ženevi. Tako se iz godine u godinu sve veći broj njih odlučuje na izlaganje na jednom od najvažnijih salona tog tipa na svijetu, a za tu priliku naravno pripremaju posebne modele kojima će privući pažnju potencijalnih kupaca. Njemački tuner TechArt tako će ove godine izložiti ovaj impresivni projekt - modificiranu Porsche Panameru Sport Turismo. Službeni naziv modela je Panamera Sport Turismo Grand GT, a kao što možete vidjeti sa slika, cijela karoserija je modificirana.

Foto: TechArt

Ugrađen je paket vanjštine kojeg u TechArtu nazivaju "Supreme", a donosi proširenje karoserije i nove odbojnike i agresivniji poklopac motora. Grand GT je postavljen na nove 22-inčne Formula IV naplatke, dok se za bolji zvuk brine novi ispušni sustav od titana! Unutrašnjost je također dorađena, a najviše u oči upada tamno smeđa koža koja daje dodatnu dozu luksuza interijeru. Naravno, u TechArtu nisu zaboravili ni na ono najbitnije- tuning motora. Tako je snaga 4,0-litrenog V8 motora povećana na 640 KS uz visokih 900 Nm okretnog momenta. Dovoljno za sprint do stotke u 3,4 sekunde, dok brzinu od 200 km/h hvata za tek 8,3 sekunde. Maksimalna brzina iznosi 322 km/h. Sigurni smo kako ova prerada neće proći nezamijećeno pod reflektorima Ženeve...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:44