u čast legendi

Audi RS6 Avant GT: Sa 630 KS i 850 Nm ovo je najsnažniji i najbrži serijski Audi karavan ikad

RS6 Avant GT ubrzava od 0-100 km/h za samo 3,3 sekunde, a 200 km/h hvata za 11,5 sekundi

Audi RS6 Avant GT

 Audi

Audi je nedavno predstavio svoj najnoviji model, RS6 Avant GT, koji se ističe kao posebno izdanje i vrhunac serije modela. Ovaj sportski karavan crpi inspiraciju iz ranijeg koncepta RS6 GTO iz 2020., koji su dizajnirali entuzijastični studenti s naglaskom na trkaćem automobilu Audi 90 quattro IMSA GTO iz 1989.

image

Audi RS6 Avant GT

Audi

Vizualno prepoznatljiv, RS6 Avant GT ističe se zatamnjenom rešetkom i branikom, stvarajući dojam nižeg i šireg vozila. Naglašeni razdjelnik i crveni akcenti dodatno doprinose sportskom izgledu. Hauba od karbonskih vlakana s izloženim detaljima, prednji blatobrani i ogledala također su izrađeni od karbonskih vlakana, dok 22-inčni posebni kotači pridonose atraktivnom izgledu.

image

Audi RS6 Avant GT

Audi

Unutar vozila, crna kabina s crvenim i bakrenim detaljima stvara privlačan kontrast. Sjedala su posebna i imaju karakterističan vez "RS6 GT", dok se u središtu ističe numerirani naglasak na konzoli. Performanse su na visokoj razini s twin-turbo 4,0-litrenim V8 motorom koji razvija impresivnih 630 KS i 850 Nm najvećeg okretnog momenta, što je poboljšanje u odnosu na standardni model.

image

Audi RS6 Avant GT

Audi

Vožnja će vlasnicima biti dinamična zahvaljujući jedinstvenom podesivom ovjesu i prilagođenom quattro sportskom stražnjem diferencijalu. Continental Sport Contact 7 gume i keramički kočioni sustav dodatno poboljšavaju performanse i držanje na cesti.

image

Audi RS6 Avant GT

Audi

RS6 Avant GT ubrzava od 0-100 km/h za samo 3,3 sekunde, a 200 km/h hvata za 11,5 sekundi, a maksimalna brzina iznosi impresivnih 305 km/h. Proizvodnja će biti ograničena na samo 660 jedinica, s isporukama koje započinju u drugom kvartalu. Cijene kreću od 219.355 eura u Njemačkoj. Ovaj model se ističe ne samo po performansama već i po jedinstvenom dizajnu, čineći ga poželjnim izborom među ljubiteljima sportskih karavana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:32