VIDEO

Kamerom uhvaćen još jedan pomahnitali Ford Mustang: Ovaj je završio u banderi

Vozač ovog Ford Mustanga očito treba profesionalne smjernice o tome kako pokrenuti sportski automobil s pogonom na stražnje kotače

Screenshot incidenta

 Reddit Screenshot

Kad biste gledali film Brzi i žestoki bez puno znanja o automobilima ili vožnji, mogli biste se prevariti i pomisliti da je driftanje i snažno klizanje snažnog sportskog automobila sa stražnjim pogonom lako u stvarnom životu kao što se čini na velikom zaslon. U stvarnosti, to je nešto što zahtijeva vježbu, a vlasniku ovog Ford Mustanga očito je treba puno više.

Slučajno smo naišli na ovaj video na Redditu, koji se može opisati samo kao još jedan od gomile videa u kojoj Mustang gubi kontrolu i zatim udara u nešto u okruženju. Nesreća se očito dogodila negdje u SAD-u, ali nismo sasvim sigurni gdje. Unatoč tome, pokazuje koliko brzo stvari mogu poći po zlu ako pokušate baciti snažan američki "muscle" automobil "po boku".

Video pogledajte OVDJE.

Vozač ovog Mustanga, koji izgleda kao da je vidio bolje dane, isprva se može vidjeti kako skreće s jedne na drugu stranu u pokušaju da gumama "potpiše" asfalt. Međutim, kada rep Mustanga krene udesno, vozač se ne može dovoljno brzo suprotstaviti fizici i gubi kontrolu nad automobilom. Zatim udara izravno u banderu uz rub ceste.

Sasvim je moguće da se vlasnik automobila u prošlosti našao u sličnoj situaciji jer je karoserija Mustanga već imala dosta oštećenja. Osim toga, nije imao prednji branik u trenutku kada je udario u telefonski stup. Čini se da se suvozač prestrašio jer se može vidjeti kako visi kroz bočni prozor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:51