VIDEO

McLaren 720S je razmetljiv auto, no pogledajte ga ‘u boku‘ prekrivenog božićnim lampicama

Choi je uspio omotati cijeli automobil raznobojnim božićnim lampicama, od prednjeg splitera do stražnjeg difuzora

McLaren 720S

 Instagram Screenshot

McLaren 720S već je jedan od razmetljivijih superautomobila na tržištu, pa kako ga učiniti još više takvim? Recept uključuje božićne lampice i malo zanošenja po zavojima, otkrio je influencer Alex Choi.

Choi je uspio omotati cijeli automobil raznobojnim božićnim lampicama, od prednjeg splitera do stražnjeg difuzora, a krajnji rezultat je automobil koji toliko svijetli da mu se ne mogu prepoznati linije karoserije u mraku. Unatoč tome, osvijetljeni McLaren svakako se ističe, a zanimalo bi nas koliko je zapravo vremena trebalo da se sve lampice ugrade.

Prvi video podijelio je snimatelj koji stoji iza projekta, @roninprojekts, na svojoj Instagram stranici. Između ostaloga, možemo vidjeti kako 720S izvodi "krafne", pali gume i općenito klizi po zavojima.

Cijeli video popraćen je božićnom glazbom, ali melodija koja nas najviše zanima je ona od 4,0-litrenog twin-turbo V8 motora, sposobnog za 720 KS (530 kW) i 770 Nm okretnog momenta. Te brojke dovoljne su da automobil ubrza od 0 do 100 km/h za samo 2,9 sekundi na putu do najveće brzine od 341 km/h.

U drugom videu iza kulisa koji je podijeljen na Choijevoj vlastitoj Instagram stranici, 720S se može vidjeti kako drifta kroz polukružni zavoj ispod nadvožnjaka, a zatim snažno ubrzava iz njega u naletu dima od guma. Potez je svakako bio impresivan, ali nije nešto što bismo preporučili na javnim cestama. Srećom, čini se da je video snimljen dovoljno kasno u noći da u blizini nije bilo nikoga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:40