VIDEO

Htio se pohvaliti svojim vještinama driftanja u BMW-u Z4, pa u tren oka nestao u jarku

Već smo napisali brojne članke po kojima se može zaključiti da je driftanje na javnim cestama vrlo opasna radnja

Screenshot incidenta

 Reddit Screenshot

Već smo napisali brojne članke po kojima se može zaključiti da je driftanje na javnim cestama vrlo opasna radnja, pogotovo ako su za upravljačem neiskusni vozači. Isti slučaj je ovdje s BMW-om Z4 koji je jednostavno nestao u obližnjem jarku nakon što je pokušao replicirati snažne manevre AMG-a prije njega.

Video je objavljen na Redditu "ThatLookedExpensive" i prikazuje vozače koji vjerojatno napuštaju susret automobila i pokušavaju to učiniti sa stilom. Počinje s Mercedesom C63 AMG-om prethodne generacije koji drifta dok izlazi s parkirališta. Vozač plavog BMW-a Z4 (E89) koji ga je pratio očito je mislio da može učiniti isto, ali umjesto da zadrži roadster s pogonom na zadnje kotače na cesti, završio je u jarku. Video možete pogledati OVDJE.

Uzrok nesreće nije nikakav misterij već neiskustvo vozača koji je izgubio kontrolu. Nažalost, jarak uz cestu bio je prilično dubok i doslovno je "progutao" Z4. Unatoč sudaru pri maloj brzini, BMW je pretrpio veliku štetu i račun popravka sigurno neće biti mali.

Roadsteru će svakako trebati novi prednji branik i malo rada na podvozju, nakon dobrog čišćenja kako bi se riješilo svo to blato. Nadamo se da će sljedeći put vlasnik biti oprezniji. U ovoj neugodnoj nesreći barem nije bilo ozlijeđenih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:20