pogledajte VIDEO

Najava novog nastavka ‘Nemoguće misije‘: Pogledajte kako Tom Cruise u M5 drifta jednom rukom

Najnoviji nastavak franšize ‘Nemoguća misija‘ prikazuje automobilsku potjeru u Rimu, gradu poznatom po uskim ulicama

‘Mission Impossible: Dead Reckoning‘

 YouTube Screenshot

Najnoviji nastavak franšize Nemoguća misija koji uskoro stiže u kina prikazuje automobilsku potjeru u Rimu, gradu poznatom po nepredvidivom prometu, uskim ulicama sčesto loše kvalitete. Ovi elementi dodaju razinu napetosti i nepredvidljivosti svakoj automobilskoj potjeri, još više ako vozite jednom rukom.

Novi film se zove "Nemoguća misija: Obračun mrtvih" i u njemu glume Tom Cruise, kao Ethan Hunt, i Hailey Atwell kao Grace. Vezani lisicama zajedno, pokušavaju pobjeći negativcima i policiji, sve dok Cruise prolazi kroz rimski promet koristeći samo svoju desnu ruku kako bi upravljao BMW-om M5.

Prema riječima koordinatora kaskadera Wadea Eastwooda, Cruise je sve odvozio jednom rukom, čak i dok je vozio BMW po zavojima. Obično bi to bilo lako lažirati, osim što BMW-u u vožnji nedostaju sva vrata. U jednom trenutku, Ethan i Grace ostavljaju BMW, nadajući se da će pobjeći neprimijećeni u drugom automobilu.

Sivi Ferrari stoji u mirnoj sporednoj ulici. Ali dok Ethan baci oko na Ferrari, pojavljuje se stari žuti Fiat 500, spreman za drugi dio potjere. Za Cruisea, gluma se svodi na jednu stvar - kako pružiti uzbuđenje publici? "Samo im želim to pružiti to", kaže. Iz tog razloga, potjera je snimljena na lokaciji u Rimu, koristeći stvarne aute i motocikle u svim scenama.

Ovog ljeta već je prikazano nekoliko filmskih hitova s automobilima u "glavnoj ulozi". Uz "Dead Reckoning", tu je i "Fast X", čija je najava objavljena prošli mjesec i vjerojatno je posljednji dio franšize koji uključuje originalnu glumačku postavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:17