KRŠ I LOM!

Foto, video: Tom Cruise drifta Rimom na snimanju Nemoguće misije 7 u BMW-u M5 bez vrata!

58-godišnji američki glumac sve vratolomije automobilom izvodi sam, bez pomoći kaskadera
Nemoguća misija 7
 Profimedia

Ovih dana ulice Rima su užarene! Naime, oni koji su se zatekli u blizini rimskog amfiteatra imali su prilike vidjeti jurnjavu kakva se ne viđa svaki dan, jednako kao i po uskim ulicama talijanske metropole. Ako bi bolje zagledali tko je to za volanom BMW-a M5 bez ijednih vrata, mogli su vidjeti Toma Cruisea s Nissanom GT-R i Porscheom Cayenne za repom oboružanim akcijskim kamerama te svu silu vozila talijanske policije.

image
Nemoguća misija 7
Profimedia

Razlog: na ulicama Rima snima se sedmi nastavak franšize "Nemoguća misija", a 58-godišnji američki glumac pritom sve vratolomije automobilom izvodi sam, bez pomoći kaskadera. Kako se može vidjeti sa "backstage" fotografija pritom savjetuje i kolegicu Hayley Atwell kako da što bolje upravlja snažnom BMW limuzinom kojoj u ludoj vožnji Rimom ipak pomaže profesionalno vozač, smješten na stražnju klupu s ugrađenim upravljačem.

image
Nemoguća misija 7
Profimedia

Nakon toga možemo vidjeti i kako Ethan Hunt , glavni protagonist nemoguće misije kojeg utjelovljuje Tom Cruise sjeda na policijski motocikl BMW G310 GS te jurca ulicama oko najveće i najznačajnije arena nekadašnjeg Rimskog carstva, Koloseuma dok ga jure policajci, također u BMW modelima i to Serije 3.

image
Nemoguća misija 7
Profimedia

Inače, partnerstvo filmske franšize "Nemoguća misija" i BMW-a traje od 2011. godine. Tako smo već glavnog protagonista Ethana Hunta imali prilike vidjeti za volanom BMW-a i8 Concept u filmu Nemoguća misija: protokol duh, u filmu Nemoguća misija: Rogue nation jurio je u BMW-u M3 te na motociklu BMW S1000RR, da bi u idućem nastavku Nemoguća misija: Fallout sjeo za volan novog BMW-a M5 te potom klasičnog BMW-a Serije 5 e28.

image
Nemoguća misija 7
Profimedia

Misija: Nemoguće 7 trebala bi izaći u kinima 19. studenog 2021., a izravni nastavak trebao bi doći sljedeće godine oko istog mjeseca. Prvotno je trebao biti objavljen 23. srpnja 2021., ali je odgođen zbog pandemije koronavirusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:52