VIDEO

Policija silom zaustavila prebrzu vozačicu pa je pustili kad su saznali da je riječ o hitnom slučaju

Odmah se može čuti kako vozačica vrišti policajcima ‘Molim vas, pomozite mojoj mami‘

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Državna policija Arkansasa dobro je poznata po korištenju sile prilikom zaustavljanja vozila. Evo pregleda jedne potjere koja je pošla po zlu i što se događa kada policajci shvate da je u tijeku hitna medicinska pomoć.

Prema opisu u videu ispod, možemo čuti policijskog službenika Hernandeza kako zaustavlja vozača. Dok se to događa, Mazdin SUV proleti pokraj njega velikom brzinom.

Iako ima upaljena "sva četiri", nema upaljenih drugih svjetala i policija započinje potjeru. Policajac Hernandez je vjerovao da mu je lokalna policijska uprava signalizirala da preuzme potjeru. Manje od minute kasnije on koristi "policijski manevar zaustavljanja vozila".

Odmah se može čuti kako vozačica vrišti policajcima "Molim vas, pomozite mojoj mami". Neki od detalja o stanju majke izbrisani su iz audio zapisa, ali jasno je da su policajci shvatili da nešto nije u redu. "Samo sam mislio da mi pokušavate pomoći u prometu", preklinje vozačica prije nego što su je oslobodili lisica i uputili na hitnu.

Policajac objašnjava situaciju dispečeru, a zatim pomaže vozačici da ponovno pokrene auto prije nego što grupa kreće na hitnu. Nema informacija o stanju majke ili je li vozač završio s bilo kakvim navodima ili optužbama u vezi s incidentom.

Jasno je da je tu bilo puno nepoznatih faktora. Čini se da policijski službenik nije imao jasnu komunikaciju s drugim odjelom prije započinjanja policijskog manevra. Nadamo se da su svi sigurno stigli kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:52