VIDEO

Ovako se to radi: Pogledajte kako policajac besprijekornim manevrom zaustavlja vozača u bijegu

Potjera je obuhvatila dvije županije prije nego što ju je policija okončala bez izvješća o ozlijeđenima

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Osumnjičenik je nedavno bježao policiji u brzoj potjeri koja je obuhvatila više američkih okruga i bezbrojne ceste. Unatoč vožnji preko pločnika, biciklističkih staza i povremenom zalijetanju u nadolazeći promet, potjera je konačno završila bez ijedne ozljede. Da bi se to dogodilo bio je potreban jedan ovakav manevar.

Potjera je započela nakon što je policijski službenik pokušao zaustaviti vozača zbog prebrze vožnje na autocesti na Long Beachu u Kaliforniji. Umjesto da jednostavno stane i potencijalno dobije samo upozorenje ili prometnu kaznu, vozač je odlučio vidjeti može li pobjeći policajcima u nečemu što izgleda kao Toyota.

Sve je ovo započelo negdje oko 17 sati u četvrtak, a potjera se na kraju nastavila kroz Westminster, Huntington Beach i Newport Beach na autocesti Pacific Coast. Tijekom potjere, automobil je pretrpio štetu na prednjem i stražnjem braniku, kao i udar od neuspjelog pokušaja policijskog manevra.

Tek kad je osumnjičenik stigao u Costa Mesu, policija je konačno uspjela zaustaviti vozilo savršenim manevrom. Policija je tada uspjela sigurno uhititi osumnjičenika koji se gotovo odmah predao.

Vlasti nisu objavile nikakve informacije o osumnjičeniku, kao ni zašto je odlučio bježati ili s kojim optužbama se trenutno suočava. Vrlo je moguće da je osumnjičenik pobjegao jer je već imao nalog ili nešto u autu što bi sigurno povećalo njegovu kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:00