POGLEDAJTE VIDEO

Poznati YouTuber kupio skupocjeni Ferrari: Odmah je odlučio paliti gume pa je uslijedila katastrofa

Nije prošlo dugo nakon što su na digitalki prosvijetlile mnoge lampice upozorenja, uključujući onu za prednja svjetla...

Ferrari 296 GTB

 YouTube Screenshot

Iako to još nismo doživjeli osobno, smatramo da preuzimanje vašeg prvog potpuno novog Ferrarija nakon što ste čekali godinu i pol dana na isporuku mora biti nevjerojatno posebno iskustvo koje izaziva mnogo proturječnih emocija.

Dok vam glava govori da se smirite i ponašate se normalno s automobilom dok ne prijeđete nekoliko blagih kilometara i ne naviknete se na način na koji vozi, srce vas tjera da ga poklopite trenutak nakon što napustite prodajni salon. To se vjerojatno dogodilo YouTuberu Jake Paulu nakon što je pokupio svoj 296 GTB, te je popustio.

Hibridnom Ferrariju to se nije svidjelo - mali egzotik pretrpio je kvar, iako je na brojaču bilo tek samo 90-ak kilometara. Nakon što je testirao performanse svog novog Ferrarija od 830 KS, Jake je otišao na parkiralište kako bi palio gume i driftao, i ne govorimo samo o nekoliko malih "bokova". Bile su to prilično brutalne "krafne" u kojima je mali V6 udarao po blokadi, dok su se gume borile da se održe na asfaltu.

Nije prošlo dugo nakon što su na digitalki prosvijetlile mnoge lampice upozorenja, uključujući onu za prednja svjetla, selektor načina vožnje, automatska parkirna kočnica i ESC. Nismo sigurni zašto su se svjetla ugasila nakon nekoliko krafni, ali poruka je bila jasna: idite na servis.

Ferrari je i dalje u voznom stanju nakon ovog, pa se čini da je riječ o električnom kvaru, a ne mehaničkim oštećenjima. U drugoj polovici videa YouTuber je otkrio što je sljedeće na listi - Ford Fairlane 500 Skyliner iz 1958. poznat po velikom krovu na uvlačenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:27