izgubio kontrolu

Snimka užasa: Driftao BMW-om M3 s 510 KS na mokroj cesti pa se zabio u stup. ‘Ovo nije bila dobra ideja‘

U početku možemo vidjeti vozača novog BMW-a M3 kako izbacuje rep sportske limuzine dok skreće udesno na raskrižju

Screenshot incidenta

 Reddit Screenshot

Vožnja snažnog automobila sa stražnjim pogonom po kiši može biti vrlo zabavna, omogućujući manje trakcije pri malim brzinama uz samo najblaži dodir gasa. Međutim, za to je potrebna određena razina vještine - nešto čega vozač ovog BMW-a M3 Competitiona ne posjeduje dovoljno.

Snimak koji je na Redditu podijelio korisnik Cofibot navodno je snimljen u južnoj Kaliforniji tijekom dana kada sunce nije sjalo već je padala kiša. U početku možemo vidjeti vozača novog BMW-a M3 kako izbacuje rep sportske limuzine dok skreće udesno na raskrižju. Video možete pogledati OVDJE.

Vozač uspijeva zadržati i kontrolirati ovo klizanje prilično dobro, ali čini se da je fatalna pogreška što nastavlja držati gas, čak i nakon što je automobil izravnan. Dok M3 počinje povećavati brzinu, iznenada gubi kontrolu i odlazi udesno. BMW na kraju udara u rasvjetni stup uz rub ceste.

S obzirom na to da je ovaj M3 opremljen brojnim aftermarket modifikacijama i dijelovima, mislimo da je pošteno pretpostaviti da se vlasniku stvarno svidio automobil i da je entuzijast. Video završava nakon sudara, pa nije jasno koliku je štetu M3 pretrpio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:27