VIDEO

Zaboravite Forzu 5: Snimka Honde Civic Type R s GoPro kamerom straga je kao stvarna videoigra

Uz pomoć dobre akcijske kamere i malo montaže, možemo uživati u pogledu iz trećeg lica koje podsjeća na kvalitetnu videoigru

Honda Civic Type-R

 YouTube Screenshot

Ako su vam 'point of view' snimke hvatanja maksimalne brzine na Autobahnu dosadile, ne brinite jer su YouTuberi pronašli novi način da vas zabave. Uz pomoć dobre akcijske kamere i malo montaže, možemo uživati u pogledu iz trećeg lica koje podsjeća na kvalitetnu videoigru. Možda ste već vidjeli nekoliko videa ovog tipa, ali ako niste, pred vama je jedan.

Ako se imalo razumijete u automobile, riječ o jednom od najuzbudljivijih hot-hatcheva posljednjih godina. Kontroverzno oblikovana Honda Civic Type R (FK8) dobila je "tronožac" postavljen na njenom stražnjem krilu.

Ako vam se čini da automobil zvuči bolje nego inače, u pravu ste, jer je vlasnik ugradio Milltekov ispušni sustav. A u slučaju da ste sumnjali koliko je Civic Type R zabavan, ovaj video bi trebao ukloniti svaku sumnju. Posebno je zabavno voziti seoskom cestom, bez puno prometa koji bi uništio iskustvo.

Još uvijek se ne možemo naviknuti na pretjerano kompliciran dizajn automobila, ali ne može se poreći da je Honda osmislila jedan od najboljih automobila s pogonom na prednje kotače.

Model sljedeće generacije trebao bi stići u nadolazećim mjesecima, budući da smo već nekoliko puta vidjeli najavu, i mogao bi imati malo više od postojećih 320 KS.

U Europi se vjeruje da će novi Civic Type R ući u povijest kao posljednji Hondin automobil s benzinskim motorom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 00:47