SNAGA 400 KS?

Render: ovako bi mogla izgledati nova Honda Civic Type R koja možda dobiva i hibridni pogon

Osim novog dizajna koji je i dalje otkačen, očekuje se uparivanje 2-litrenog benzinca sa elektro motorima...
Honda render
 civicxi.com

Nedavno su se internetom proširile skice nove generacije Honde Civic, a nije dugo trebalo da domišljati dizajneri prema njima naprave veoma realistične rendere modela Type R, dobro poznate paprene kompaktne jurilice. Podsjetimo, nova generacija sportskog modela već se naveliko i testira pa je sami oblik automobila dobro poznat, a na renderima je moguće vidjeti kompletan novi dizajn (odnosno, viziju). Rendere potpisuje ekipa sa formula Civicxi.com:

image
Honda render
civicxi.com

Na prednjem dijelu tako možemo vidjeti nešto okomitija i kockastija vjetla, ali i drugačiji oblik maske. Pogled na stražnji kraj oktriva dobro poznate spojlere koji su postali i zaštitini znak ovog modela, dok bi svjetla prema ovim renderima sada trebala horizontalna.

image
Honda render
civicxi.com

Ipak, čini se da će najviše novosti biti ispod poklopca motora. U Hondi su već najavili da rade na elektrifikaciji svih modela, a budući da se od modela Type R očekuju opake brojke, vrlo je vjerojatno kako će dobro poznati 2,0-litreni turbobenzinac sada dobiti i električnu pomoć. Spominju se dva elektro motora i snaga od čak 400 KS! Zvuči jako zanimljivo, no za detalje ćemo ipak još pričekati. Naime, nova generacija očekuje se tek 2022. godine...

image
Honda render
civicxi.com
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:37