ODLIČNA PONUDA

NOVA PRILIKA ZA POSAO Želite živjeti u Hrvatskoj, a raditi u Njemačkoj za plaću od 1200 eura mjesečno neto?

 Depositphotos / Moj posao

MojPosao izdvaja tjednu ponudu oglasa za rad u Hrvatskoj, Njemačkoj i Poljskoj.

Želite živjeti u Hrvatskoj, a raditi u Njemačkoj? bofrost* je vodeća multinacionalna tvrtka u direktnoj prodaji duboko zamrznutih proizvoda koja traži Terenskog prodajnog predstavnika (m/ž) za poslove prezentacije proizvoda u Njemačkoj. Poslodavac nudi minimalnu neto plaću od 1200 eura, tri tjedna rada u Njemačkoj, tjedan dana u Hrvatskoj, plaćen smještaj i prijevoz te po želji zasnivanje stalnog radnog odnosa u Njemačkoj. Prijavite se na oglas do 9. studenog.

Teched savjetodavne usluge zapošljavaju Junior i senior programere/razvojne inženjere (m/ž) za rad u timu razvoja IT rješenja za velike i srednje korisnike na web tehnologijama ili open source tehnologijama. Na oglas se možete prijaviti do 10. studenog.

Dukat traži Servisera za održavanje strojeva i procesnih linija (m/ž) s tri godine radnog iskustva za rad u Karlovcu na poslovima održavanja strojeva i tehnoloških linija, izvođenje servisa, remonta i montaže strojeva. Radi se u smjenama. Prijave na oglas traju do 7. studenog.

Radenska, jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u jadranskoj regiji, do 3. studenog ima otvorene natječaje za pozicije Suradnik za kadrovske poslove i obračun plaća (m/ž), Financijski kontrolor (m/ž) i Samostalni računovođa (m/ž). Mjesto rada je Lipik.

Ethical Information technology outsorcing njemačka je tvrtka s uredom u Hrvatskoj. Trenutno traži stručnjake s iskustvom za rad u Njemačkoj na poziciji DB administrator – MS SQL Server (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost privremenog ili stalnog rada u Njemačkoj, visoka primanja te stalni radni odnos. Na oglas se možete prijaviti do 4. studenog.

Fluidra je španjolska muntinacionalna grupacija posvećena razvoju aplikacija za održivo korištenje vode. Za rad na području 'Zapadnog Balkana' traže Tehničko prodajnog menadžera (m/ž) s trogodišnjim radnim iskustvom. Oglas traje do 9. studenog.

Amway, jedna od najvećih kompanija u području direktne prodaje, traži kandidata za poziciju Customer Service Representative with Croatian (Contact Center) (m/f) za rad u Poljskoj. Prijave na oglas možete slati do 8. studenog.

Blitz-CineStar do 10. studenog ima otvorene natječaje za radne pozicije: Konobar/barmen (m/ž), Osoblje u multipleksu (m/ž) te Asistent u odjelu programa (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, a mjesto rada je Zagreb.

Bisonde, vodeći europski i hrvatski ponuđač poslovnih informacija, traži Prodajnog zastupnika (m/ž) za rad na područku Dalmacije i Zagreba te .NET Web Developera (m/ž) za rad u Zagrebu. Na oglase se možete prijaviti do 13. studenog.

Atlantic Grupa traži Dispečera (m/ž) za rad u Zagrebu na poslovima planiranja, organizacije, koordinacije i praćenju rada dostave robe kupcima na području Hrvatske. Idealan kandidat posjeduje srednju stručnu spremu prometnog ili tehničkog smjera te minimalno dvije godine radnog iskustva. Oglas traje do 7. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:00