Moj posao

NOVA TJEDNA PONUDA DOBRIH PRILIKA ZA POSAO Nudi se više od 20 slobodnih radnih mjesta

 Arhiva / Pixabay.com

MojPosao izdvaja tjednu ponudu oglasa na koje se možete prijaviti već danas.

Muzej Mimara objavio je javni natječaj za popunu sljedećih radnih pozicija: Dokumentarist (m/ž), Kustos-pripravnik (m/ž) i Viši kustos (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu na oglase je 10. studeni.

Tvrtka TVC INFO bavi se računalnim programiranjem i razvojem softvera. Zbog širenja traži djelatnike za pet radnih pozicija u Zagrebu i Sisku: Djelatnika u korisničkom centru (m/ž), Voditelja poslovnice za telefonsku prodaju (m/ž), Direktora prodaje (m/ž), Junior Java Android programera (m/ž) i Senior Java Android programera (m/ž). Rok za prijavu na oglase je 9. studeni.

Ban Tours je turistička kompanije koja traži Djelatnika u odjelu sportskih putovanja (m/ž). Poslodavac nudi rad na određeno s mogućnošću zasnivanja stalnog radnog odnosa. Na oglas se možete prijaviti do 3. studenog.

Tvrtka Wienerberger-Ilovac najveći je svjetski proizvođač opeke, a trenutno zapošljava Marketing specijalista (m/ž) s radnim iskustvom. Od kandidata se, između ostalog, očekuje i spremnost na putovanja. Prijavite se na oglas do 4. listopada.

CO.DIGITAL traži osobe s dvije godine radnog iskustva za rad na pozicijama DTP Graphic Designer (m/ž), Key User (m/ž) i Digital Brand Producer (m/ž). Požurite s prijavom jer natječaji traju do 31. listopada!

Knauf Insulation iz Novog Marofa zapošljava Kontrolora troškova (m/ž) na neodređeno radno vrijeme uz probni rad. Poželjno je trogodišnje radno iskustvo u financijama i/ili controllingu, a na oglas se možete prijaviti do 8. studenog.

Salesianer Miettex Lotos industrijska praonica rublja traži Voditelja voznog parka (m/ž). Traže se kandidati s dvije godine radnog iskustva a iskustvo rada u logistici je prednost. Rok za prijavu je 9. studeni.

Interigre je najveći koncesionar i lider na tržištu u djelatnostima igara na sreću. Radi širenja djelatnosti traži Samostalnog knjigovođu (m/ž), a poslodavac nudi mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja u više pozicije. Prijavite se do 2. studenog.

Radenska, jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u jadranskoj regiji, zapošljava Suradnika za kadrovske poslove i obračun plaća (m/ž), Financijskog kontrolora (m/ž), Samostalnog računovođu (m/ž) te Voditelja računovodstva (m/ž). Rok za prijavu na oglase je 2. odnosno 3. studeni.

Tvrtka Olimpias Tekstil u Osijeku traži djelatnike u odjelu razvoja proizvoda na poslovima Modelist senior (m/ž), Modelist junior (m/ž), Grafičar za razvoj proizvoda – junior (m/ž) te Grafičar za razvoj proizvoda – senior (m/ž). Tvrtka zapošljava i djelatnika u odjelu kontrolinga na poziciji Controller (m/ž). Rok za prijavu na oglase je 3. studeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:09