MOJPOSAO

Tražite posao? Pregledajte ovih 30 atraktivnih radnih pozicija u L'Orealu, Arena centru, startupu iz Njemačke...

 Arhiva / Mojposao

MojPosao izdvaja ponudu oglasa na koje se ovoga tjedna možete prijaviti.

L’Oreal je jedan od najvećih svjetskih brendova na području dermokozmetike, koji je prisutan u više od 50 zemalja svijeta. Trenutno su u potrazi za Stručnim suradnikom. Prijavite se na oglas do 9. veljače.

Living Room u Arena centru je ugodan caffe bar, savršeno mjesto za opuštanje koje svakog posjetitelja osvoji ugodnim ambijentom. Zapošljavaju Konobara, odgovornu, marljivu, motiviranu, točnu i urednu osobu. Radi se pet dana u tjednu, a obavezni razmak između smjena je 12 h. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 13. veljače.

Labena iz Zagreba, ugledna je tvrtka s 20 godina iskustva u tehnološkim rješenjima za laboratorijsku i procesnu analitiku. Zbog proširenja programa poziva sve zainteresirane da se jave na natječaj za radno mjesto Stručnog suradnika za prodaju na području laboratorijske analitike u prehrambenoj industriji. Na oglas se možete prijaviti do 7. veljače.

Alca Zagreb traži kandidate za radne pozicije: Voditelj prodaje za HoReCa, Mlađi asistent kontrolinga/voditelj ureda, Voditelj servisa i tehničke službe te nudi početni trening, dodatno osposobljavanje, priliku za osobni i profesionalni razvoj te stalni radni odnos. Prijave možete slati do 20. veljače.

Dyvolve za poslovno savjetovanje organizacijama pruža podršku pri ostvarivanju stvarnih prednosti, poslovnih prilika i rješavanju najtežih zadataka. Tvrtka traži kandidate s četverogodišnjim radnim iskustvom za radne pozicije Konzultant – portfelj Upravljanje projektima za EU financiranje i Konzultant – Portfelj održivosti. Rok za prijavu na oglase je 27. veljače.

Cirtuo je vodeći ponuditelj softwarea i konzalting usluga u području strateške nabave te posluje s klijentima na području Hrvatske, Austrije, Slovenije i Njemačke s tendencijom širenja na ostala svjetska tržišta. Radi povećanja opsega posla traže osobu koja će raditi kao Executive & marketing assistant. Oglas traje do 10. veljače.

Novocommerce International u potrazi je za kandidatom za poziciju Spare parts salesman. Imate li godinu dana radnog iskustva te napredno poznavanje engleskog jezika, prijavite se! Poslodavac nudi stalni radni odnos, a rok za prijavu je 8. veljače.

Marina Hramina traži zaposlenike za svoje ugostiteljske objekte, restoran Butina i konobu Žakan. Traže se djelatnici za radna mjesta: Samostalni kuhar, Pomoćni kuhar, Pomoćni konobar i Konobar. Poslodavac osigurava smještaj i prehranu te nudi mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Rok za prijavu na oglase je 16. veljače.

The Mobility House mlada je i dinamična start up tvrtka sa sjedištem u Njemačkoj, a svoj tim u Splitu želi ojačati zaposlenicima na sljedećim radnim pozicijama: User interface designer, Software architect, Senior software developer, Junior software developer te Support/System test software engineer. Rok za prijavu na oglase je 13. veljače.

Adriatic Tourist Resorts dio je međunarodne grupacije s intenzivnim rastom u Hrvatskoj, stoga su u potrazi za pozitivnim i motiviranim kandidatima koji će im se pridružiti na sljedećim poslovima: Voditelj recepcije, Recepcioner, Voditelj wellness centra, Wellness terapeut, Voditelj restorana, Sobar/sobarica, Čistač/čistačica, Šef kuhinje, Kuhar, Pomoćni kuhar, Pomoćni kuhinjski radnik, Servir i Konobar. Rok za prijavu na oglase je 13. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:51