Mojposao

ZAVIRITE U OVOTJEDNU PONUDU OGLASA ZA POSAO Biste li možda radili u Singapuru?

 Arhiva / MojPosao

MojPosao izdvaja poslodavce koji su ovoga tjedna u potrazi za zaposlenicima.

Optička i oftalmološka tvrtka s poliklinikom Optotim traži više osoba za posao Optometrist/optičar za rad u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru. Prijave možete slati do 1. veljače.

PIZZ'UP traži motivirane osobe za posao Dostavljača na području Zagreba. Svoju molbu i životopis pošaljite im do 7. veljače.

TOKU-E traži kandidata koji je spreman svoju karijeru dići na višu razinu i pridružiti se njihovom timu na poziciji Metabolic Specialist u Singapuru. Požurite s prijavom jer oglas traje do 30. siječnja.

Sabex zapošljava Prodajnog predstavnika za dodatke prehrani – nutricionista. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja nakon isteka probnog roka, a prijaviti se možete do 27. siječnja.

Jadran Galenski laboratorij traži Stručne suradnike u promociji koji će raditi na području više županija. Proučite uvjete natječaja i požurite s prijavom jer oglas traje do 28. siječnja.

ATP Projektiranje za svoj zagrebački ured traži kandidata koji će raditi na poziciji Auftragsabwicklung / Sekretariat / Rechnungswesen. Idealan kandidat je osoba s pet do deset godina radnog iskustva, a rok za prijavu je 30. siječanj.

Hattrick-PSK društvo traži kandidata s pet godina radnog iskustva za poziciju Senior Software Developer. Požurite jer je rok za prijavu još samo danas!

Falkensteiner Resort Borik pruža sveobuhvatnu turističku uslugu, a kako bi zadovoljili visoke standarde koji će iznad svega odgovarati zahtjevima međunarodnih gostiju, u potrazi su za najboljim zaposlenicima na sljedećim radnim pozicijama: Zamjenik šefa kuhinje, Kuhar, Voditelj recepcije, Recepcionar i Konobar. Prijaviti se možete do 1. veljače.

Zaposlenike za više radnih pozicija traži i tvrtka Meritus Plus za rad u Zagrebu. Natječaji su otvoreni za sljedeće radne pozicije: Call-Center Agent deutschsprachiger Raum, Teamleiter deutschsprachiger Raum, Senior-Call-Center Agent deutschsprachiger Raum, Specijalist za prezentaciju proizvoda i usluga, Savjetnik za osiguranja, Agent u pozivnom centru za dolazne pozive te Agent u pozivnom centru za dolazne pozive na slovenskom jeziku, a prijaviti se možete do 27. odnosno 29. veljače.

Guliver Travel također zapošljava više djelatnika a čine se oglase možete prijaviti do 2. veljače: Menadžer za ključne kupce, Menadžer za ugovaranje, Turistički zastupnik 1, Turistički zastupnik 2, Djelatnik na poslovima rezervacije izleta, Prodavač izleta, Vodič/pratitelj na izletima, Vozač, Operativac i Referent za tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:02