KARIJERNI ISKORAK

ŽELITE RADITI U NJEMAČKOJ? Ugledna tvrtka traži čovjeka za rad u Berlinu, donosimo i pregled najatraktivnijih otvorenih radnih mjesta u Hrvatskoj

Nova godina – nove poslovne prilike. MojPosao izdvaja tjednu ponudu oglasa.

SAKARE kozmetika traži Voditelja dućana za prodavaonicu u Berlinu. Idealan kandidat je osoba s komercijalnom perspektivom, dobrim poznavanjem engleskog i njemačkog jezika te s prethodnim prodajnim iskustvom. Zainteresirani? Prijavite se na oglas do 1. veljače.

Uspješna kompanija Plodine trenutno zapošljava voditelje odjela unutar trgovine i poslovođe. U oglasu na portalu MojPosao možete provjeriti uvjete koji su potrebni za prijavu na oglas te ostala slobodna radna mjesta poslodavca.

Tvrtka Pružne građevine objavila je oglas za radno mjesto Šefa poslova za sigurnost prometa. Budući kandidat mora imati VSS prometnog, tehničkog ili strojarskog usmjerenja te položen stručni ispit. Uz prijavu je potrebno navesti sve dodatne edukacije ili osposobljenosti. Rok prijave: 9. siječanj.

Overseas Express zapošljava Prodajnog predstavnika za prodaju usluga prijevoza u domaćem i međunarodnom prometu, istraživanje tržišta u svrhu otkrivanja potencijalnih klijenata, izvještavanje te za administrativne aktivnosti. Svi detalji nalaze se u oglasu na MojPosao, a prijave se vrše do 13. siječnja.

Tvrtka MCS Grupa zbog povećanog opsega posla zapošljava SQL Developera. Poslodavac nudi službeni mobitel, službeno računalo, rad na aktualnim tehnologijama te prilagodljivo radno vrijeme. Zvuči zanimljivo? Pošaljite prijavu najkasnije do 13. siječnja!

Za pozicije u sektoru prodaje u Zagrebu i Rijeci Eurocomputer Systems zapošljava Prodajnog inženjera - savjetnika. Opis posla uključuje vođenje poslovnog odnosa s klijentima i dobavljačima, sudjelovanje u izradi planova i portfelja tvrtke te odgovornost za ispunjenje prodajnih planova, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 12. siječnja.

Stoma medical je više od 25 godina vodeća tvrtka u svojim zastupničkim programima medicinskih proizvoda. Trenutno zapošljavaju Stručnog suradnika za područje Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Istarske županije te Savjetnika korisnika medicinskih proizvoda. Sve informacije nalaze se na portalu MojPosao, a oglas je aktivan do 9. siječnja.

Mlinar zapošljava Koordinatora u maloprodaji! Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, godinu dana radnog iskustva, vozačka dozvola B kategorije, spremnost na svakodnevni terenski rad i na česta službena putovanja u zemlji te razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine. Ako ste zainteresirani, pošaljite prijavu poslodavcu do 13. siječnja.

Varaždinska tvrtka Siga je u potrazi za Voditeljem sektora nabave. Idealnog kandidata čini posjedovanje VSS, radno iskustvo u upravljanju sektora nabave, napredno znanje engleskog jezika, komunikacijske i pregovaračke vještine, vještine vođenje tima, mobilnost, spremnost na česta putovanja, poznavanje rada u MS Excelu te preciznost i sistematičnost. Kandidati koji odgovaraju profilu, slobodno mogu poslati prijavu do 11. siječnja.

Sport Vision za trgovinu u Koprivnicu traži djelatnika na poziciji Voditelja trgovine. Traže se odgovorne, motivirane, ambiciozne osobe sa izraženim komunikacijskim sposobnostima, koji su dobri u odnosima s drugim ljudima. Ostale uvjete pročitajte u oglasu na MojPosao i prijavite se do 12. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:40