DENNIS RODMAN:

'Carmen uživa u seksualnimigricama koje bi posramilei najiskusnijeg ljubavnika'

Nakon što je britanski bogataš i jedan od članova žirija showa ‘X Factor’ Simon Cowell potvrdio vezu s Playboyevim modelom Carmen Electrom, oglasio se bivši košarkaš Dennis Rodman koji je s njom bio u kratkom braku, točnije pet mjeseci, te poručio Cowellu da je njegova odabranica strastvena ljubavnica te otkrio sve njezine čari.

Upozorio je Cowella na to da Carmen toliko uživa u seksualnim igricama koje bi posramile i najiskusnijeg ljubavnika.

- Carmen je seksi žena i osoba koja se zna zabavljati. Simona prati glas da je pomalo mrzovoljan, ali siguran sam da će mu Carmen izmamiti veliki osmijeh na lice, izjavio je 51-godišnji sportaš.

- Spavao sam s više od 2 tisuće žena. Nakon nekog vremena sve postanu iste. Ali ne i Carmen. Ona se nalazi u najboljih deset. Ima odlično tijelo i jako je strastvena u krevetu. Dok smo bili zajedno nismo mogli skinuti ruke jedno s drugoga. Ja sam osoba kojoj treba seks, a Carmen je bila idealna partnerica. Izgleda fantastično. Ljudi su vidjele njezine fotografije, ali u krevetu to izgleda još bolje. Carmen jako voli seks i želi to kada god osjeti potrebu, objasnio je Rodman.

Rodman je u detalje opisao kako su se jednom seksali u privatnom avionu pred njegovim menadžerom.

- Nikada neću zaboraviti kada smo privatnim avionom letjeli za Kanadu. Moj menadžer je bio s nama, ali Carmen je željela spavati sa mnom, baš kao i ja s njom. Jednostavno smo se prepustili. Nije to bilo ništa strašno, samo seks. Agent je sjedio preko puta nas, ali nije mu smetalo, baš kao ni nama. Ako imaš priliku da se poseksaš s nekim napravit ćeš to. Takva je bila Carmen, ispričao je.

Carmen i Dennis rastali su se nakon incidenta u hotelskoj sobi u Miamiju. On je bio umoran od tulumarenja i legao je spavati, ali Carmen je još bila zaigrana i zajedno sa svojom prijateljicom pokušala mu je nagurati tjesteninu u stražnjicu, što se njemu nije svidjelo. Nakon toga Rodman ih je grubo izbacio iz sobe, nakon čega se par rastao. Iako nikada nisu bili pravi bračni para, Rodman tvrdi kako su i dalje u dobrim odnosima te razgopvaraju svaki puta kada se sretnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 06:19