TAJNO VJENČANJE

Fotografije romantične ceremonije Timberlakea i Jessice Biel ipak dospjele u javnost!

Premda su imali tajno vjenčanje, fotografije s romantične ceremonije Justina Timberlakea i Jessice Biel ipak su dospjele do javnosti, a objavljene su u američkom magazinu People.

Prava na fotografije People je je platio 300.000 dolara, a u Europi će ekskluzivu imati britanski magazin OK!. Fotografija koja krasi naslovnicu Peoplea prikazuje pjevača kako skače od sreće dok njegova supruga mirno sjedi u prvom planu. Jessica je za svoj posebni dan odjenula vjenčanicu Giambattiste Vallija, koja je rađena posebno za nju.

- Bilo je poput fantazije - prokomentirala je Jessica svoje vjenčanje, a sličnim riječima ga je opisao i njen suprug.

Justin je otkrio da je mladenku do oltara pratila romantična balada koju je napisao samo za nju. - Riječ je o originalnoj pjesmi koju sam napisao samo za tu večer i samo za Jessicu - ispričao je Timberlake.

Kako bi poseban dan zadržali samo za sebe i svoje najbliže, mladenci su goste iz SAD-a prvo uputili u Njemačku, zatim su privatnim avionom stigli u Italiju. Premda su se prvotno htjeli vjenčati u Kaliforniji, oduševila ih je romantična mediteranska zemlja. Tridesetogodišnja Jessica i godinu dana stariji Justin na Mediteran su stigli početkom prošlog tjedna kako bi ulazak u bračnu luku proslaviti nezaboravnim slavljem koje je trajalo nekoliko dana. Dva dana prije vjenčanja imali su tulum na plaži, plesali uz živu glazbu i divili se veličanstvenom vatrometu, a dan poslije slavili su u dvorištu jedne romantične vile s prijateljima. Svi uzvanici i budući mladenci bili su ležerno odjeveni, dvorište je bilo ukrašeno samo bijelim vrtnim namještajem, a sladili su se svježim talijanskim sirevima, maslinama i vinom. Veliki dan dogodio se u petak, kada su mladenci ispred 150 uzvanika okupljenih na imanju Borgo Egnazia u Fasanu izrekli svoje ljubavne zavjete. Inače, Borgo Egnazia je antička utvrda u vlasništvu redatelja Francisa Forda Coppole, koja je pretvorena u hotelski kompleks, a za ovu prigodu svi su balkoni bili ukrašeni bijelim cvijećem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:39