TV RASPRAVA

BOBAN PREDLOŽIO IGRAČA INALJUTIO DIREKTORA MILANA'Koliko si samo zaradio u Milanu...'

 Dragan Matić/Cropix

U nedjeljnoj emisiji Sky sporta Zvonimir Boban jedan je od stalnih komentatora zbivanja u Serie A. Kako je njegov nastup lišen stereotipnih komentara po načelu 'ne bi se štel nikome zameriti', u više je navrata imao polemičke tonove sa trenerima, igračima i dužnosnicima talijanskih klubova.

Ove nedjelje se tako dogodio polemički dijalog sa Adrianom Gallianiem, drugim čovjekom AC Milana, u kojem je Boban proveo svoje najbolje i najuspješnije godine karijere. Ukratko, Boban, koji je u više navrata kritički govorio o klupskoj politici bivšeg kluba, komentirao je jednog od igrača Genoe kao dobro rješenje za Milanove igračke probleme.

Voditeljica u studiju, Buffonova nova cura Ilaria D'Amico komentirala je taj stav šeretski, 'kao, Boban govori kao savjetnik za prijelazni rok Milana', a na što je uskočio Galliani, koji je bio povezan sa stadiona Meazza poslije utakmice sa Napoliem.

- Koliko je zaradio novca u Milanu ne bi to bilo tako čudno… Iz toga je, naravno, izišla zanimljiva mala rasprava za medije, u kojoj je ključno ono što je već duže vremena jasno. Galliani, kao čelnik Milana, ne prihvaća baš najbolje kritičke (i opravdane) opaske bivšeg igrača rossonera o klupskoj kadrovskoj i inoj politici. Pogotovo što je baš Galliani jedan od glavnih redatelja…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:34