NAJLJEPŠI KUHINJSKI POMAGAČI

KLIKNI I OSVOJI: Dobra Hrana i Gastroposao.eu nagrađuju KitchenAid uređajima!

Kako vjerujemo da ne postoji osoba koja bi odbila bilo koji uređaj iz KitchenAid asortimana, odlučili smo vas nagraditi s nekoliko njihovih proizvoda

U suradnji s Gastronomadima i KitchenAidom osmislili smo nagradnu igru u kojoj možete osvojiti KitchenAid štapni mikser, ručni mikser ili sjeckalicu. Sve što trebate je ostaviti podatke i odgovoriti na nagradno pitanje na kraju teksta, u periodu od 24. srpnja do 31. srpnja te možda baš vi osvojite jedan od omiljenih KitchenAid proizvoda. Pročitajte pravila nagradne igre.

Fond nagrada sastoji se od:

KitchenAid štapni mikser

KitchenAid ručni mikser

KitchenAid sjeckalica

*Koja će nagrada biti poslana svakom pojedinom dobitniku bira se nasumično.

Nagradna igra je završila a dobitnici su:

Sandra Rušin, Rovinj - KitchenAid štapni mikser

Ivana Marciuš, Kupinečki Kraljevec - KitchenAid ručni mikser

Vanja Rendić, Supetar - KitchenAid sjeckalica

Gurmanska zajednica Gastronomada pokrenula portal Gastroposao

Gastronomadi kao dobro poznata gurmanska zajednica nedavno je pokrenula projekt Gastroposao.eu s ciljem lakšeg pronalaska posla u ugostiteljskom svijetu. Kako sami kažu "Svima koji djeluju u ugostiteljskom poslovanju poznato je da su jedina konstanta kontinuirane migracije zaposlenika što znači da tko ne traži danas, ne znači da mu već sutra neće biti potreban posao".

Osim online oglašavanja ponude i potražnje poslova, Gastronomadi i portal Gastroposao.eu organiziraju i tematske radionice za poboljšavanje zapošljavanja u sektoru ugostiteljstva. Radionice su namjenjene svima u HoReCa sektoru – ugostiteljima, hotelijerima, te zaposlenicima i tražiteljima posla – kuharima, konobarima, pizzajolima, baristima, pomoćnim radnicima u svrhu poboljšanja mogućnosti zapošljavanja i poboljšanja ponude i potražnje na tržištu rada.

KitchenAid proizvodi

KitchenAid je namijenjen je pravim kuhinjskim entuzijastima koji u kuhanju traže spoj kreatvnosti i preciznosti. KitchenAid jamči superiornu kvalitetu proizvoda koji su dizajnirani u suradnji s profesionalnim kuharima kako bi zadovoljili potrebe onih koji žele savršene rezultate.

Kvaliteta izrade, raznovrsnost tehnologija i bezvremenski stil rezultat su stogodišnje tradicije KitchenAida u kreiranju savršenih kuhinjskih pomoćnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:01