Poznati chef Wolfgang Puck priprema gozbu za večeru nakon proglašenja najuspješnijih u filmskom svijetu. Popis svih delicija teško je nabrojati budući da su jela ispisana na tri stranice, ali recimo perjanice su tartar od korejskog steaka, zalogaji s jastogom ili primjerice mali tacosi sa škampima, avokadom i mangom. Iako, smo mi navikli kokice gricakti uz neki film, na gala večeri bit će poslužena varijanati "kokica" sa zlatom i tartufima, Wagyu rebarca i pečeni krumpir s kavijarom. Što se tiče deserta zasigurno će filmske zvijezde naći nešto po njihovu ukusu budući da će moći birati između 25 deserata.
Svoja grla isprat će s vinom ili šampanjcem pripremljenim posebno za ovu priliku. Budući da legendarni filmski redatelj Francis Ford Coppola ima vinograde, samo za ovu priliku isporučit će limitiranu seriju crvenih i bijelih vina tako zvanih (director's cut). Za šampanjac će se pobrinuti Piper-Heidsieck, a stići će u magnum bocama dekorirana prepoznatljivim ikonama Oscara kako prenosi Refinery29. Zasad se špekulira o brojkama od 1400 boca šampanjca, 2200 boca vina, zatim oko 7 kilograma tartufa, 5 kilograma kavijara, 13 kilograma zlatne prašine i oko 7000 čokoladnih Oscar figurica.
U video prilogu možete pogledati kako teku pripreme za najvažniju noć u svijetu filma: