JUTARNJA ČAJANKA

Izmislili su čaj u spreju!

Za one koji ne vole nered zbog filter vrećica i ritual ispijanja čaja dosjetili su se kako biste ga mogli posprejati

Ovo je za one koji vole okus čaja ali ne vole cijeli ritual oko njega. Jednostavno priprema vam predugo traje, ne volite nered od filter vrećica i slično. Iskreno, mi smo ipak zagovornici pravog čaja, onog koji se čeka, za koji postoji poseban proces izrade, koji odlazite kupiti u specijalizirane prodavaonice i onda vam oni iskombiniraju neke lude okuse. Ali vratimo se na početak priče, dakle - čaj u spreju:

Stvar funkcionira ovako, u "čajomat" morate dodati samo vruću vodu, a vi morate ocijeniti koju jačinu želite. Guy Woodall, koji je i začetnik za Reuters je izjavio, kako je planirao proizvod razviti u staklenoj ambalaži, ali u tom slučaju bi morao koristiti konzervanse što nije htio, dok je u ovom obliku čaj u potpunosti izoliran od bilo kakvih utjecaja u atmosferi.

Proizvođači kažu kako je "No more tea bags" dovoljno koncentriran za ispijanje 20 šalica čaja. Jedan potrošač, također za Reuters, je izjavio kako je okus vrlo sličan običnoj šalici čaja, a za sad su dostupni s okusom jasmina, crni čaj i čaj za doručak. Ako se ipak odlučite na kupovinu ovakve vrste čaja možete ih naručiti preko web shopa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:59