SJAJNO MARKET U ORISU

Ako kupovinu poklona odgađate do zadnjeg trena, ovo je mjesto na kojem želite biti

 Unsplash/
Uskoro se u Oris kući arhitekture održava prvo izdanje marketa Sjajno, donosimo detalje

Početak prosinca znači samo jedno, vrijeme je za ozbiljno razmišljanje o kupovini božićnih poklona, a jedna od zanimljivih adresa gdje ih možete nabaviti uskoro će postati i Oris kuća arhitekture. Tamo će se, naime, 15. i 16. prosinca održati prvi po redu Sjajno market, svojevrsni pop up koji, kako kažu organizatori, na jednom mjestu rješava cijeli problem kupnje poklona.

Zainteresirani će tako ovdje moći kupiti grafičke printeve, nakit, ilustracije, a ono što je nama najzanimljivije, i nekoliko sjajnih gastro poklona.

Među izlagačima naći će se, naime, i vinarija Saint Hills, koja u posljednje vrijeme reda jedan za drugim veliki svjetski uspjeh i čijom bocom biste, vjerujemo, posebno razveselili one najveće ljubitelje dobre čaše vina. Osim njih, na Sjajno marketu svoje proizvode nudit će i well-being brend Materia, najpoznatiji po premium matchi u elegantnim pakiranjima.

U Orisu ćete moći kupiti i divnu novu kuharicu Željke Klemenčić "Zelen" te keramiku brenda Rujan Ceramics, iza kojeg stoji talentirani keramičar Luka Kovač.

Više detalja potražite na Facebook stranici i Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:18