Pred nama je novi broj najsočnijeg magazina u zemlji. Opuštanjem epidemioloških mjera, bar na tren se čini kako možemo disati punim plućima. Dopušten je rad restorana u interijeru, počeli su se odvijati brojni festivali, a ljudi se druže uz glazbu i hranu. Kako bi pripremili ovaj broj ponovno smo putovali, otkrili sjajne ljude koji iskreno rade dobre proizvode i prvom ih prilikom trebate probati.
Počela je deseta sezona izbora najboljih mjesta u Hrvatskoj za uživanje u hrani pa u novom broju možete pročitate prve osvrte restorana koje smo obišli. Nakon uspješne prve kuharice blogerica Maja Brekalo se probija na američko tržište, a posebno za čitatelje Dobre hrane pripremila je nekoliko veganskih recepata.
Jedan od najvažnijih chefova u povijesti hrvatske gastronomije je naravno, Zdravko Tomšić. Posjetili smo ga u Dragi di Lovrana gdje nam je ispričao sve o biljci paski i otkrio recepte koji će vam zasigurno uspjeti kod kuće.
Ovo je tek djelić tema koje vas očekuju u novom broju. Pronašli smo sjajan škripavac (koji doista škripi), Nastasja Chiara Petrić otkrila nam je tajnu kako pripremiti granolu. Saša Špiranec izdvojio je položaje s potencijalom da postanu najviše, gran cru kvalitete, kao i vina koja to dokazuju. Naša Slavica nudi vam ideje kako kuhati brzo, jeftino i ukusno, a napravili smo i iscrpan editorijal o raznim vrstama parenih tijesta s ekipom zagrebačkog SOI-ja.