Oni su savršeno uigran tim s izuzetnom gostoljubivosti, izvrsnom hranom i nenadmašnom pozicijom u centru New Yorka koji Eleven Madison čine brojem 1. Humm i Guidara doslovno su od jutra do mraka godinama radili na razbijanju "zidova" između kuhinje i sale kako bi se dobila harmonija cijelog osoblja i prostora. Humm je također, odličan kuhar koji svoje početke u gastronomiji pamti još kao 14-godišnji dječak, a svoju prvu Michelinovu zvjezdicu zaradio je sa samo 24 godine. Izvršni (executive chef) postao je još 2006.godine, dok je s Guidarom ostvario partnerski odnos 2011., a izdali su i nekoliko zajedničkih kuharica. Hummov signature dish je nadaleko poznata pečena patka koja je dosad imala mnogo lica od onog u kojem je klasično dominirao med, do varijante s lavandom ili sjevernoameričkim borovnicama.
Planovi za budućnost? Planiraju zatvoriti restoran u lipnju ove godine zbog preuređenja i ponovno ga otvoriti u rujnu koje će nestrpljivi gosti zasigurno jedva dočekati. Tko ima sreće otići do Amerike i to do lipnja moći će isprobati i famozni degustacijski meni od 11 sljedova čija su se neka jela isprofilirala u klasike i egzistiraju na karti već 11 godina. Evo što se na njemu nalazi!
Tartar od mrkve
Zima crnog tartufa u Provansi
Rolada od avokada, kozica i cecelja
Svinjski confit s lukom i rabarbarom
Poširani rumbac s tikvicama, šafranom i estragonom
Med i mlijeko
Čokoladna pločica sa sladoledom od kikirikija i kokica