MOM´S SPAGHETTI

Eminem otvorio lokal posvećen stihovima iz mega popularne pjesme iz filma "8 milja"

 Moms Spaghetti Facebook Page
Reperska superzvijezda otvorila lokal pod nazivom "Mom´s Spaghetti" u Detroitu.

- Znaš da sam živio ovdje? upitao je Eminem jednog od klinaca koji su došli po autogram

- U kojoj ulici? - pitali su ga klinci

- Dresden. - odgovorio je Eminem

- Ah, pa da to sam čula - promrmljala je mala frajerica koja nije mogla imati više od 10 godina

- Evo tamo malo dalje - rekao im je Eminem i pokazao rukom u smjeru iza njih

- Zašto si se preselio? - ozbiljno ga je upitao dječak dok je strpljivo čekao autogram

- Sad repam! - odgovorio je Eminem, u jednom video isječku, krajem 90ih godina, kad je bio apsolutna reperska megazvijezda

Nešto kasnije u video prilogu rađenom za MTV televiziju, Eminem je izjavio kako je bio u meksičkom Cancunu i Los Angelesu gdje je daleko ugodnija klima, ali Detroit je ipak njegovo mjesto. Više od 20 godina kasnije, nakon svjetske megapopularnosti kao repera, Eminem je u Detroitu otvorio lokal koji se zove Mom´s Spaghetti. Svatko tko je bar jednoj testirao izdržljivost svojih zvučnika u sobi i bar jednom je pustio stvar "Lose Yourself" iz filma 8 milja koja u jednom od prvih stihova spominje mamine špagete po kojima je ovaj lokal i dobio ime.

U rujnu prošle godine na Eminemovom YouTube kanalu pojavio se čudan video prilog od 30 sekundi u kojem se kartonske takeaway kutije pune pašte s umakom vrte na kariranom stolnjaku. Kasnije se pojavljuju i jela poput sendviča sa špagetima i tanjur špageta s mesnim okruglicama. Potpuno je jasno da koncept lokala Mom´s Spaghetti nema baš nikakve veze s talijanskom kuhinjom što nimalo ne smeta redovite goste lokala.

Kako bilo, na samom otvorenju ukazao se i Eminem glavom i bradom, poslužujući tjesteninom i mesnim okruglicama fanove koji su napravili kilometarski red ispred novootvorenog lokala. U velikom tekstu objavljenom u New York Timesu, Ian Marcus, vlasnik trgovine smještene u blizini lokala kaže kako Eminem nije u restoranu niti ga treba očekivati ondje u skorije vrijeme. Kad navrati, samo nekolicini najbližih najavi svoj dolazak. Novinari NYT ispitali su goste koje su tada zatekli u Mom´s Spaghettiju zašto se hrane baš ondje. Razlozi su bili razni, neki nisu imali pojma da se radi o Eminemovom lokalu, a neki su odrasli uz njegovu glazbu. Da je Eminem i dalje brend dokazuje da je fotografija repera koji stoji pokraj prozora za narudžbu instantno postala jedna od najkomentiranijih na Redditu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:52