To se čekalo

Jedno od omiljenih mjesta za kavu, after work piće ili vikend izlazak napokon ima zatvorenu terasu!

 Instagram @a Most Unusual Garden
Poznat po neodoljivoj kućici na drvetu, A most unusual Garden može se sad pohvaliti i prekrasnim zimskim vrtom

Tko god je u posljednje vrijeme prošao zagrebačkom Horvaćanskom cestom pored mnogima omiljenog mjesta za jutarnju kavicu, piće poslije posla ili mjesta za vikend izlazak, zna da su ondje već neko vrijeme bili radovi. I sami smo radoznalo pratili kako se uređuje i priprema novi, prošireni dio A most unusual Gardena za novu sezonu.

image
Instagram @a Most Unusual Garden

A kako nam ona, barem vremenski, ne donosi puno lijepiih dana, svakako nas je razveselila vijest da ćemo na ovom mjestu na novoj, ostakljenoj terasi moći uživati u omiljenom toplom napitku i društvu čak i kad vani pada kiša, snijeg ili, pak, puše jaki vjetar. Pa čak i sa svojim kućnim ljubimcem, koji su ovdje dobrodošli.

Sada će kafić na Horvaćanskoj vrlo vjerojatno mnogima biti još simpatičniji, pogotovo ako volite ugodan ambijent. Naime, ovaj je uređen poput renesansnog zimskog vrta i pruža puno svjetla i detalja koji će vas opustiti. Na podu su pločice retro uzorka, a prostorom dominira mnogo zelenila te tople zemljane boje i nijanse, pa će ispijanje najdražeg vam čaja biti ugodno, kao u toplini vašeg doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:52