DRUŽENJE UZ RIJEKU

Na obali Save pripremali šarana na rašljama i fiš, a spontano je nastupio i legendarni pjevač

 Privatna Arhiva/
Ovog smo vikenda posjetili Green River Fest, isprobali sjajnu hranu i svjedočili potpuno spontanom nastupu poznatog pjevača

Veselo je bilo u Zagrebu ovog vikenda na obali Save gdje se već tjednima održava tradicionalni festival Green River Fest. Festival je to posvećen prirodi, druženju uz rijeku, glazbi, piću ali i vrhunskoj hrani, a vjerniji posjetitelji znaju kako je upravo "Ribička večer" nešto što se naprosto ne propušta.

image
Privatna Arhiva/

Zašto? Jer upravo tada i tamo možete kušati specijalitet riječne kuhinje - šarana s rašlji. Spektakularan je to prizor, deseci šarana polako se peku uz živu vatru, a za one koji su ljubitelji nečega "na žlicu" spravljen je i odličan fiš paprikaš.

image
Privatna Arhiva/

Kada su se dobro najeli, posjetitelji ovog događanja na koji je ulaz bio besplatan, rasplesali su se pod Hendrixovim mostom uz bend The Plagiators, te uz Cro Trash Party do ranih jutarnjih sati. No, pravo iznenađenje bila je pojava legendarnog pjevača Zdravka Škendera. On je čuo za festival i odlučio doći kao gost, a kada je vidio kako je atmosfera dobra, organizatore je zatražio da mu daju na pozornicu, što su oni objeručke pruihvatili, pa je otpjevao nekoliko svojih bezvremenskih hitova.

image
Privatna Arhiva/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 05:08