Novo u ponudi

Nakon sushija srijedom, Maredo uvodi steak night četvrtkom, večera u četiri slijeda košta 39 eura

Već ovog četvrtka održava se prvi Maredo Steak Night, koji je chef Mario Mihelj posvetio ozbiljnim komadima govedine

Od ovog četvrtka, 9. studenog, pa svakog narednog u popularnom Maredu, smještenom iza Ciboninog tornja u Zagrebu, moći ćete uživati u stekovima. Naime, Maredo je uveo novost u ponudu - večeru u četiri slijeda po cijeni od 39 eura po osobi.

Nastavak je to njihova koncepta tematskih događanja koji su započeli ovog ljeta kada su organizirali Sushi Night srijedom.

image
Neja Markicevic/Cropix

Kako doznajemo, prva Steak Night biti će u znaku ozbiljnih komada govedine. Počinje ručno rezanim tartarom od odležane govedine, nastavlja se mazalicama od ribeyea, pa rižotom od gljiva s tagliatom od flank steaka. Za kraj, chef Mario Mihelj priprema ribeye steak na kosti serviran s gratiniranim krumpirom, tamnim umakom i aromatičnim biljem.

image

Chef Mario Mihelj

Biljana Blivajs/Cropix

"Zamislite savršeno pečen steak koji se topi u ustima, začinjen do savršenstva sa svježim aromatičnim biljem, u ambijentu gdje se svaka nota mesa savršeno uklapa. Ljubitelji mesa, radujte se jer vaša čežnja za savršenom večerom sada ima adresu! Od 9. studenog, svakog četvrtka, Maredo postaje vaša nova destinacija za mesnu magiju - dobrodošli na Steak Nights!", napisali su na službenom Instagram profilu ispod videa kojim su najavili novost u ponudi.

Mjesto u restoranu možete rezervirati pozivom na broj 099 457 4000.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:50