À LA CARTE ZA VAN

Obogaćena ponuda hotela Esplanade: U pola sata do vrhunskog tatarskog, štrukli i slatkih delicija

 Hotel Esplanade/
Proširili su svoju atraktivnu Gourmet drive-through ponudu jela za van na brzu varijantu à la carte porcija spremnih za konzumaciju.

Esplanade À la carte ponuda za van spoj je vrhunske gastronomije, lokalnih namirnica, svježih sastojaka i provjereno dobrih recepata Esplanadinih chefova koji predstavljaju savršen "comfort food" u hladne zimske dane. Uvijek vrhunski tatarski biftek s maslacem i crostinima, hrskava Cezar salata s piletinom ili repovima kozica u dresingu, juneći carpaccio s rikolom i umakom od gorušice, vruće okrepljujuće juhe, kreativne salate uz orijentalni twist ili poznati zapečeni Esplanadini štrukli, aromatična i sočna prhka tortica od vrganja s paškim sirom, kultni Club sendvič s piletinom, pancetom, jajima, ljubičastim zeljem i majonezom u kombinaciji s krumpirom pečenim u kori, kremasti rižoto s jadranskim kozicama ili onaj sa šumskim gljivama i kravljom skutom, klasik Le Bistroa: teleći bečki odrezak pečen na maslacu s kremastim krumpirom – selekcija je to koja poziva na kušanje.

image
Hotel Esplanade/

Gurmansku priču zaokružite neodoljivim desertima – prhkom torticom od borovnica i marcipana, crème brûléeom s pet začina i mariniranim šumskim voćem, torticom od avokada, ricotte i pistacija ili klasičnon mini pitom od jabuka. Uživajte u delicijama s Esplanadinim potpisom u svom uredu, automobilu, u toplini doma ili iznenadite vama dragu osobu.

Narudžbe za À la carte kolekciju jela za van preuzima restoran, i to isključivo telefonski. Restoran prima i izdaje narudžbe svakodnevno od 11 – 22 sata, prema dogovoru ili otprilike 30 minuta od preuzimanja narudžbe. Jela se pakiraju u jednokratnu ambalažu i dolaze s jednokratnim priborom. Pribor i dio ambalaže izrađeni su od ekološkog i biorazgradivog materijala. Ako vam nije potreban pribor za jelo, naglasite osoblju. Moguća je dostava narudžbe limuzinom i dodatno se naplaćuje – cijena je dostupna na upit.

image
Hotel Esplanade/

Jednostavno odaberite favorite iz À la carte kolekcije za van, nazovite na njihov broj 091 45 66 702 i preuzmite jela za 30-ak minuta putem brzog drive-through sustava preuzimanja na stražnjem ulazu u hotel Esplanade. Plaćanje izvršite prilikom preuzimanja, beskontaktno kreditnom karticom ili gotovinom, uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera.

PRELISTAJTE À LA CARTE

Gourmet kolekcija za van

Dobro poznata Gourmet kolekcija za van razlikuje se od À la carte kolekcije te sadrži veće i obiteljske porcije, kao što su quiche lorraine s dimljenim lososom ili onaj s pancetom, pečena janjeća koljenica sa zapečenom palentom i povrćem, vinski gulaš, rolana teleća plećka s krumpirima, pečeni brancin s povrćem, pečena patka s mlincima i kolekcija kolača i slastica, a narudžbe se primaju minimalno četiri sata do jedan dan unaprijed uz plaćanje cijelog iznosa unaprijed. Radi boljeg okusa, neka jela potrebno kratko zagrijati kod kuće. Gourmet narudžbe dostupne su svaki dan od 11 – 22 sata, a primaju se putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 091 604 2257 (telefonski ili putem WhatsAppa i Vibera).

PRELISTAJTE GOURMET COLLECTION ZA VAN

image
Hotel Esplanade/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 01:40