Čestitke!

Ovo je vjerojatno najslađe pakiranje praha za plodnost tla!

 Studio Sonda Official Page
Studio Sonda osmislio je jako dobro pakiranje za proizvod koji pospješuje plodnost tla, a osvojili su i dvije nagrade!

Agrocal prah potpuno je prirodan i ekološki prihvatljiv izvor kalcija i magnezija za brzu i učinkovitu kalcizaciju i povećanje plodnosti tla, a koji dovodi do dugotrajnog povećanja prinosa. Nakon velikih pakiranja, namijenjenih usjevima, Holcim je odlučio proizvod ponuditi i urbanim vrtlarima, u malom pakiranju od 4 kg.

Studio Sonda Official Page

Rješenje proizvod pakira u ekološku papirnu, lako razgradivu, ambalažu koja koristi samo jednu boju u tisku. Zatim ga postavlja u drvenu kutiju koja ne podrazumijeva odbacivanje, već ju vrtlari prenamjenjuju i koriste, primjerice, za presadnice, čuvanje alata ili sl. Na kutiji su izrezbarene različite motivacijske izreke što vrtlare nastoji potaknuti na gotovo kolekcionarsko sakupljanje.

Studio Sonda Official Page

Prilikom izrade idejnog rješenja, ključna su bila načela funkcionalnosti unutar prodajnog prostora: ambalaža je osmišljena tako da se kutije mogu samostalno slagati jedna na drugu, činiti neovisan subjekt te se, u uobičajeno prekrcanim prostorima agrarija, proizvod ne mora boriti za mjesto na polici. Vrlo važan funkcionalan element je i mogućnost lakog transporta od strane kupca. Istodobno je proizvod ciljano vizualno opremljen tako da se urednošću i estetskom finoćom izdvaja od drugih proizvoda unutar agrarije.

Studio Sonda Official Page

Pakiranje za proizvod Holcim Agrocal osvojio je prvo mjesto na natječaju američke Dieline platforme koja promovira i odabire najbolju ambalažu na globalnoj razini koji je odabran u konkurenciji između 1200 prijavljenih radova, a dobitnik je i Red Dot Award: Communication Design 2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:50