Odlične vijesti

Ovog Božića i dalje uživamo petkom na Dolcu na adventskom izdanju PLACe Marketa!

Blagdanski program na zagrebačkim ulicama ove godine bogatiji za još jednu lokaciju i manifestaciju

Nakon i više nego uspješne prve sezone održavanja PLACe Marketa na zagrebačkom Dolcu, manifestacije koja je svaki sunčani petak tijekom lipnja, rujna i listopada okupljala Zagrepčane na najpoznatijoj gradskoj tržnici, na društvenim mrežama dočekale su nas odlične vijesti: PLACe Market dobiva i božićno izdanje!

Počinje odbrojavanje do Adventa, svakako najpopularnijeg događanja koje u Zagreb svake godine privuče rekordni broj posjetitelja iz cijele Hrvatske, ali i šire, a veselom iščekivanju sada će se pridružiti i svi kojima je obavezna adresa za druženje petkom bio Dolac. Za sada je zimsko izdanje PLACe Marketa planirano za 22. prosinca, a veselimo se provesti ga u dobrom društvu uz odličnu hranu i ugodnu glazbenu pozadinu.

image
Press Place Market

Iako se još uvijek ne zna tko sve od ugostitelja sudjeluje na tom pop-up izdanju, sudeći po popisu dosadašnjih sudionika među kojima su bili Broom44, Sopal, Gastronomade, Bistroa Apetit by Marin Rendić, Nautic cluba Pojoda by Christian Misirača, SOI fusion, Al Dente, bistro Market i mnogi drugi, vjerujemo da će ukusne hrane biti u izobilju. Za više informacija pratite službene profile eventa na Instagramu i Facebooku.

image
Press Place Market
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:10