Pet aseva iz rukava za svaku priliku

Kuhanje vam je novo? Ili želite malo izbrusiti svoje vještine?

I novacima i onima malo iskusnijima u kuhinji uvijek dobro dođe nekoliko dobrih, provjerenih recepata. Nudimo vam pet sigurnih oklada za pet čestih situacija:

  1. Imate malo vremena, a želite si pripremiti ručak za nekoliko dana? Odgovor potražite u obliku dobre stare sarme. Ako je dobro napravljena, nema joj premca.
  2. Dolazi ekipa, ali ne želite praviti neku kompliciranu večeru od pet slijedova. U tom slučaju recept za domaću paštetu i pokoji kreker trebali bi biti sasvim dovoljni. Još i čaša vina i sve je riješeno.
  3. Brz ručak oko kojeg se ne morate puno mučiti, a trebao bi uključivati i meso i povrće? Rješenje dolazi u obliku pečene piletine s povrćem.
  4. Vratili ste se s posla, gladni, umorni, a ipak želite pojesti nešto malo ozbiljnije nego sendvič? Uključite neku muziku koju volite i dok poslušate dvije pjesme, tjestenina carbonara već je gotova.
  5. Stižu gosti, niste sigurni što vole, a što ne? Želite igrati na sigurno? S čupavcima nema greške – sočan biskvit, malo čokolade i kokosa i svi će otići siti i zadovoljni.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:19