Sve su jači

Poznati lanac trgovina s ribom odsad i na Laništu, a najavili su i da se šire van Zagreba

Ovaj brend poznat je po dobroj ponudi smrznute ribe i morskih plodova, a uskoro otvaraju poslovnicu i u Baurevoj ulici

Brend Fisherija, poznat po ponudi smrznute ribe i morskih plodova, sushija, a odnedavno i jednostavnih gableca kao što su riblja juha o kojoj smo vam pisali ili, primjerice, noviteta kao što je teriyaki losos, otvorili su još jednu poslovnicu. Nakon one u Središću, Novi Zagreb postao je bogatiji za sedmu poslovnicu u zagrebačkom naselju Lanište, a kako su rekli ekskluzivno za Dobru hranu, za desetak dana planiraju otvoriti još jednu trgovinu i to u Bauerovoj ulici u Zagrebu.

image
Biljana Blivajs/Cropix
image
Biljana Blivajs/Cropix

Iz kratkog razgovora s Branimirom Brzićem, jednim od vlasnika Fisherije, doznali smo da u skorijoj budućnosti imaju u planu proširiti se i izvan Zagreba te otvoriti poslovnice i u Velikoj Gorici, Zaprešiću i Samoboru.

Ponuda će, kao i do sada ostati jednaka jer imaju unificirani asortiman u svim prodajnim prostorima. No, novost je da su prije tjedan dana izbacili novi gotovi proizvod. Spomenuti losos teriyaki, još je jednom gotovo jelo koje ne zahtijeva nikakvu pripremu.

image
Biljana Blivajs/Cropix
image
Biljana Blivajs/Cropix
image
Biljana Blivajs/Cropix

Inače, Fisherija je svoju prvu poslovnicu otvorila 2018. godine na jarunskom placu, a nakon godinu i pol poslovanja počeli su se širiti i u ostale zagrebačke kvartove. Zanimljivo je i da im maloprodaja nije core biznis jer se već godinama bave snabdijevanjem ribom i morskih plodovima brojnih domaćih restorana, hotela i catering servisa.

"Radimo s tristotinjak ugostiteljskih objekata i ljudi zapravo konzumiraju naše proizvode, a da to ne znaju, pa smo nekako smo razmišljajući prije pet godina odlučili naše proizvode ponuditi i u manjim pakiranjima i rinfuzi jer si tako svatko može doma pripremiti nešto po svojem guštu", ispričao nam je Brzić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 08:35