NAŠALILI SE PA ZATVORILI

Poznati riječki lokal zbog poplave zatvorio svoja vrata, ali ne brinite, već imaju plan za povrtak

 Bistro Mornar Facebook
Ako ste ovih dana planirali svratiti do Mornara na ručak, ovo bi vas moglo zanimati

Stigle su kiše i nakon riječke tržnice, koja je ovih dana bila poplavljena i rad koje je bio onemogućen, zbog poplavljenog prostora s radom staje i jedan tamošnji restoran. Riječ je o bistro Mornar, koji se nalazi na adresi Riva Boduli 5b.

Iz restorana su najprije, a prije nešto više od tjedan dana, objavili kako im trenutačno ne preostaje ništa drugo nego da se dobro našale te objavili fotografiju stola na "vodenoj terasi", a onda su ovog vikenda obznanili i da na nekoliko dana planiraju zatvoriti lokal.

image
Bistro Mornar Facebook

"Današnja nas je poplava samo učvrstila u namjeri da na nekoliko dana zatvorimo Mornar, saniramo štetu, malo uredimo dio u kuhinji, napunimo baterije nakon lude sezone i spremni dočekamo nove izazove i veselja pred nama. Dragi naši, vidimo se ponovo u petak. Budite nam suhi i siti do tada! Vaši Mornari", napisali su na društvenim mrežama i najavili povratak već kroz nekoliko dana.

Bistro Mornar inače je mjesto poznato po jednostavnim, domaćim ribljim i mesnim jelima, a jedno od najpopularnijih su njoki s gulašom. Posebno su popularni u ljetnim mjesecima kada je njihova dugačka, simpatično uređena terasa nerijetko u potpunosti ispunjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:57