OTVORENA NOVA CANTINA

Svježa tjestenina i pizza u urbanoj tratoriji

 Marša Gajinov
Novi Zagreb je postao bogatije gastro odredište za jedan nov ali već dokazan koncept restorana – urbanu trattoriju Cantinu – koja je otvorena u Avenue Mallu.

Svojim klasičnim jelima tjestenine, rižota i salata u novom i većem prostoru sada je pridružila i najpoznatiji talijanski specijalitet - pizzu, klasičnih i modernih, a opet autentičnih i uvijek svježih sastojaka. Kako su i do sada činili uz svaki obrok je preporučeno vino autohtonih talijanskih sorti. Uz talijanska vina Cantina nudi i izbor hrvatskih vina te talijanskih grappa i piva.

Marša Gajinov

Prepoznatljiv i u novom lokalu, vizualni identitet Cantine istaknut je proizvodnjom svježe tjestenine koja uz “show cooking” gostima pruža zanimljiv gastro doživljaj. Ukoliko nemate vremena uživati u pogledu, Cantina nudi sva svoja jela i za van u „take out“ varijanti.

Cantina caffe je jedan od noviteta gdje u udobnosti fotelje možete popiti kavu uz klasične talijanske slatke zalogaje poput profiterola, crostata ili tiramisua.

Marša Gajinov

U jutarnjim satima Cantina nudi svježi početak dana s prirodnim svježim sokom i doručkom kojeg možete kombinirati u akciji s kavom. Posjetite ih i javite nam dojmove!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:29