VODIČ: Tražimo najbolju čokoladnu tortu!

Prošetali smo zagrebačkim slastičarnicama i bacili se u potragu za dobrom čokoladnom tortom

Gdje ćemo na kolače? Standarno je pitanje i u odgovoru se najčešće biraju ista mjesta u nedostatku vremena za razmišljanje ili jednostavno iz navike. Prošetali smo zagrebačkim ulicama i bacili se u potragu za najboljom čokoladnom tortom. Sve je bilo bitno: od usluge do ambijenta i naravno slastice. Nigdje nismo naišli na lošu ili neljubaznu uslugu i zaista su na svim mjestima bili spremni predložiti njihove favorite koji bi nam se mogli svidjeti. Utrka je bila tijesna, ali pobjednika mora biti.

Ako tražite čistru klasiku tu su favoriti Amelie i Chez Marie u Koturaškoj, ako tražite drugačije tu je apsolutni favorit Mak na Konac, važan vam je ambijent obavezno svratite u Meet Mia, tražite engleski štih Cup&Cake, a čokoladno, čokoladno sa još malo čokolade definitivno potražite u Chocolatu.

Sve ljubitelje pozivamo da nam otkriju svoja omiljena mjesta i gdje su jeli najbolju čokoladnu tortu jer vjerujemo kako takvih prijedloga nikad dovoljno. A sada, pokušajte zaustaviti zazubice i pogledajte naš vodič u fotogaleriji!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 15:33