U NOMINOM STILU

ZAPOSLI SE U NOMI: Drugi najbolji restoran na svijetu traži novog zaposlenika. Opis posla je dosta uzbudljiv!

 Noma Facebook Page
Noma 2.0 osvojila je visoko drugo mjesto po izboru The World 50 Best restaurants te nagradu Highest New Entry, a sada traže novog zaposlenika

Radi se o radnom mjesto koje je potpuno u stilu nove Nome, a sretnik ili sretnica koji dobiju posao neće biti zaglavljeni za pisaćim stolom, već će njihov zadatak biti "pretražiti Skandinaviju" i otkriti nove i uzbudljive sastojke koje regija može ponuditi.

Noma Facebook Page

"Ova će osoba morati izgraditi odnose s farmerima, ribarima, stočarima i obrtnicima kako bi povezali Nomu s jedinstvenim namirnicama koje proizvode"- navodi se u opisu posla.

Noma Facebook Page

"Ovaj će posao zahtijevati mnogo putovanja, snalažljivosti, suradnje, organizacije i jasne komunikacije s Nominim kreativnim kuhinjama" - također stoji u opisu posla.

Noma Facebook Page

Ako ste spremni za stvaranje nove karijere uspostavljanja odnosa s dobavljačima u jednom od najboljih restorana na svijetu, ovo bi mogla biti prava prilika za vas. Neophodno je imati minimalno 5 godina radnog iskustva u profesionalnim kuhinjama, kao i sposobnost prepoznavanja lokalnog područja i regije, poljoprivredne prakse i divljeg/samoniklog bilja.

Ako mislite da ste spremni za izazov, pogledajte detalje ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 00:56