Ne tražite dalje

Sve što vam treba za pravu gozbu: Premium proizvodi za najfinije uskrsne delicije

 Press
Trgovine SPAR i INTERSPAR i ovog su proljeća pune ukusnijih gotovih proizvoda, ali i najkvalitetnijih sastojaka za najvažniji blagdan

Znate li što je Pane Guttiau? To je “zarazno” ukusan proizvod PREMIUM koji će postati zvijezda uskrsnog stola kada se obitelj okupi i zajedno počne blagovati uskrsne delicije od šarenih jaja, preko šunki i bogatog uskrsnog objeda do čokoladnih zečeva.

U trgovinama SPAR i INTERSPAR, već sad u ovo predblagdansko doba, posebno su ponosni na ponudu delicija, ukusnih oblizeka i najfinijih gastro proizvoda specifičnih za ovaj period. Tu prvenstveno mislimo na svježi asortiman - morske i riječne ribe, mesa i delikatesnih suhomesnatih proizvoda te iznimno bogatu ponudu sireva. No, kakav bi Uskrs bio bez pince ili colombe, kojih u SPAR-u ima posebno bogat izbor.

Pod vlastitom markom PREMIUM puno je proizvoda koji mogu naći mjesto na uskrsnom stolu - bakalar na bijelo, namazi od tune, crnih maslina, suhih rajčica. Burrata s tartufima ili velike masline, prethodno spomenuti Pane Guttiau, tartufata ili neki od umaka za tjesteninu, ali i same tjestenine. Uz to su za kupce pripremili i širok izbor slatkog programa, od bogatog asortimana gotovih kolača i slastica do prigodnih uskršnjih čokoladnih figurica, čokoladnih jaja te slatkih poklon-artikala.

image
Press

PREMIUM i u ovom segmentu ima što ponuditi - pincu s maslacem, Danish Butter Cookies, čokoladna jaja, čokolade, ali i ukusne kekse. Iz linije PREMIUM za uskrsni doručak svakako potražite francuske croissante s maslacem, koje možete poslužiti uz novi okus kave u kapsulama slavnog imena Tosca.

Kako blagovanje i hrana ne idu bez pića, tako su u trgovinama SPAR i INTERSPAR osigurali bogatu vinsku ponudu koja uključuje izniman izbor pjenušavih vina - prosecca, šampanjaca i pjenušaca, a tu je i nebrojeno mnogo vinskih etiketa. Asortiman svježeg mesa, ribe, delikatesa, pića i prigodnih artikala ujedno su proizvodi koje kupci najčešće traže u ovom periodu.

Dođite u SPAR i INTERSPAR gdje vas čeka sve za Uskrs!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:57